ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥ ΛΗΜΕΡΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΜΑΪΝΑΣ

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

 

 

Θύμα του παράλογου εκλογικού νόμου έπεσε στις προηγούμενες εκλογές ο κ. Ηλίας Μάινας, επί σειρά ετών Νομαρχιακός Σύμβουλος και -ουσία- Έπαρχος Θήρας, επί Μαχαιρίδη. Η παραίτηση του Γιάννη Δεκαβάλλα, που από εκλογική καραμπόλα, είχε καταλάβει την έδρα στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας, άνοιξε το δρόμο για την ανάρρησή του στο έδρανο του Περιφερειακού Συμβούλου. Στη συνέντευξή του, στον Santorini 106.4 FM και στην εκπομπή ενημερωτικός Περίπλους, ο κ. Μάινας δήλωσε πως θα διαθέσει όλη την ενέργεια και εμπειρία του για το καλό των νησιών.

  Ερωτηθείς, για το αν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, δήλωσε πως βρίσκεται σε περίοδο σκέψης για το ζήτημα, αλλά οι πληροφορίες του Ενημερωτικού Περίπλου, τον φέρνουν σχεδόν σίγουρο υποψήφιο στο πλευρό του κ. Μανώλη Γλυνού.

 

Η επίσημη ανακοίνωση ανάληψης καθηκόντων

 

“Ενώπιον του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου,  πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, η ορκωμοσία του  νέου  Περιφερειακού Συμβούλου, Ηλία Μάινα.

Ο κ. Μάινας, ως αναπληρωματικός Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας», καταλαμβάνει την θέση του παραιτηθέντος Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Δεκαβάλλα, στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *