Site icon Santonews

ΣΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ BILD

 “6,6 εκατομμύρια Ευρωπαίοι έκαναν κρουαζιέρα το 2015 – ένα ρεκόρ!. Σχεδόν δύο εκατομμύρια από αυτούς ήταν Γερμανοί και οι αριθμοί εξακολουθούν να αυξάνονται’, γράφει η μεγάλης κυκλοφορίας, αλλά όχι και αντίστοιχης σοβαρότητας, γερμανική εφημερίδα
“BILD” και παραθέτει ένα ρεπορτάζ για τις νέες τάσεις στο χώρο τις κρουαζιέρας, τα καινούρια πλοία, αλλά και τους δημοφιλέστερους προορισμούς.

Το δημοσίευμα, περιλαμβάνει επίσης τα 16 μικρά, αλλά εξαιρετικά δημοφιλή και πολυσύχναστα λιμάνια- προορισμούς των κρουαζιερόπλοιων. Ανάμεσα σε αυτά και η Σαντορίνη, για την οποία γράφει:

“Αυτό το νησί είναι ένα ελληνικό όνειρο. Απότομες βραχώδεις πλαγιές, απέραντες παραλίες, μικρά χωριά και η χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των λευκών σπιτιών και των εκκλησιών με τους γαλάζιους τρούλους. Όσοι είναι αρκετά τυχεροί και βρεθούν εκεί κατά το ηλιοβασίλεμα, είναι σίγουρο πως δεν θα ξεχάσουν ποτέ το θέαμα”.

 

BILD-Kreuzfahrt-Serie „Klar Schiff“ Teil 2

 

Portofino (Italien)

Foto: Italia.it

Insel Korčula, Kroatien

Capri, Italien

Kotor, Montenegro

Santorin, Griechenland

Star der griechischen Inselgruppe der Kykladen im Ägäischen Meer: Mit weiß gekachelten Häusern, Sandstrand und tiefblauem Meer entspricht Santorin dem Urlaubsklischee pur

 

Bonifacio, Korsika

Vergrößern

Bora Bora, Französisch-Polynesien

Kailua-Kona, Hawaii

Calvi (Korsika)

La Digue (Seychellen)

Punta Vicente Roca (Galápagosinseln)

Walvis Bay (Namibia)

St. Kitts (Karibik)

Kap Hoorn (Südspitze Südamerikas)

Vergrößern

Fakarava (Französisch-Polynesien)

Vergrößern

Flåm (Norwegen)

Vergrößern

BILD

Exit mobile version