“ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ”

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ ΑΕΜΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

 

 

 

“Αγαπητοί συνεργάτες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΜΥ Α.Ε. στη σημερινή του συνεδρίαση και με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της Γενικής συνέλευσης του Σωματείου σας, από 10 Οκτωβρίου, και την πραγματοποίηση στάσης εργασίας την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στο χώρο του Νοσοκομείου Σαντορίνης, σας ανακοινώνει τα εξής:

  1. Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συμβολή σας στην ανοδική πορεία της λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Σαντορίνης και των εξαιρετικών προσπαθειών σας, πολλές φορές πέρα και από τα όρια της συμβατικής σας υποχρέωσης, θεωρεί καθήκον του και θα φροντίσει να ληφθεί υπόψη, με κάθε νόμιμο τρόπο, σαν στοιχείο ενίσχυσης, η προϋπηρεσία σας στο Νοσοκομείο, κατά τη διαδικασία της πρόσληψης τακτικού προσωπικού, που θα υλοποιήσει το ΑΣΕΠ, με βάση την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) που εκδόθηκε στις 12 Μαΐου 2017με αρ΄πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./58/13519/12-05-2017 και αφορά 149 θέσεις εργασίας στο ΓΝΘ. Η σημερινή απόφαση του 1ου θέματος αποδεικνύει αυτήν την πρόθεση.
  2. 2. Διαβεβαιώνουμε ότι καμία επίσημη ανακοίνωση ή ανεπίσημο σχέδιο, δεν έχει συζητηθεί ή εγκριθεί από την εταιρεία, που να αφορά στη μείωση των θέσεων του εγκεκριμένου και σε ισχύ ΚΕΟΛ της εταιρείας , που έχει συμπεριληφθεί στην παραπάνω ΠΥΣ. Με βάση τα παραπάνω θεωρούμε απαραίτητη την άμεση και διαρκή συνεργασία Διοίκησης και εργαζομένων του Νοσοκομείου, με σκοπό την βελτίωση των σημαντικών υγειονομικών υπηρεσιών που προσφέρει , στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Τέλος σας επισημαίνουμε, πως το Διοικητικό Συμβούλιο φέρει την ευθύνη για όσες πράξεις αφορούν την εταιρεία και εκφράζονται, μόνον, από τις συλλογικές αποφάσεις του.

Για το ΔΣ της ΑΕΜΥ Α.Ε. Μιχάλης Σταύρου Πρόεδρος του ΔΣ “.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *