ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ Β. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑ ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΘΡΟΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ

 

 

 

 

  Το πρωί της Παρασκευής 13 Αυγούστου 2021 και περί ώρας 10.00 σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο στο κεντρικό δρόμο του Μονολιθου, κάτω από τη πίστα του αεροδρομίου, μεταξύ ενός Ι.Χ.ε αυτοκινήτου και μιας «γουρούνας» ATV.
Από τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά 3 άτομα κι ένα ακόμα με ελαφρύ τραυματισμό,

 

Προκλήθηκαν προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές και στα δυο εμπλεκόμενα οχήματα. Στο ΙΧΕ αυτοκίνητο επέβαινεο γνωστός δημοσιογραφος και εκδοτης της τοπικής εφημερίδας “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”, Βασιλης Κασιματης, ο οποίος υπέστη 5 κατάγματα στο δεξί του πόδι και θλαστικά τραύματα σε αλλά σημεία του σώματος του. Στη «γουρούνα» επέβαινε ένα ζευγάρι τουριστών από την Γερμανία. Ο οδηγος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ η συνεπιβάτης του φέρει πολλαπλά τραύματα στο σώμα της.
Στο όχημα του κ. Κασιματη επέβαιναν και άλλα δυο άτομα από τα οποία τραυματίστηκε ελαφρότερα το ένα εξ αυτών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι η «γουρούνα» εμβόλισε το όχημα του δημοσιογράφου ο οποίος κινούταν κανονικά και σε ευθεία πορεία.
Τη δικογραφία έχει αναλάβει η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Θηρας.

 

  Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Κασιμάτης το ατύχημα προκλήθηκε, επειδή ο οδηγός του ATV (“γουρούνα”) μπερδεύτηκε και αντί για φρένο πάτησε γκάζι. Γράφει χαρακτηριστικά: “

Τράκαρα!!! Άσχημα!!! Δόξα τω Θεό είμαι ζωντανός.
Αυτό όμως με τις γουρούνες στην Σαντορίνη δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.
Σήμερα το πρωί έπεσε πάνω στο Bmw μου γουρούνα, που αντί να πατήσει φρένο ο τουρίστας, πάτησε κατά λαθος γκάζι. Η δικογραφία είναι πεντακάθαρα εις βάρος του.
Αποτέλεσμα: εγώ με σπασμένο το πόδι μου σε 5 σημεία με συντριπτικά κατάγματα, χέρια χτυπημένα και ο ένας συνεπιβάτης μου με βγαλμένο ώμο.
Ο τουρίστας με τη γουρούνα … βαρια χτυπημένος με πολλαπλά κατάγματα.
Τα οχήματα… κατεστραμμένα […]”.
 
 
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *