ΣΩΤΡΙΛΗΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ: “ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ”

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ

 

Εεεε…. αφού παραβιάστηκε και το πρωτόκολλο, τα πράγματα είναι σοβαρά. (σχόλιο τηςε Santonews)

 

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σωτρίλλης.

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σωτρίλλης.

“Σχόλιο για τον Χαρ. Κόκκινο από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, ο οποίος κατά δήλωση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, «με την συμπεριφορά, την διαδρομή και τις αποφάσεις του, έχει θέσει εαυτόν εκτός παράταξης».
Ο κ. Σωτρίλλης επιβεβαίωσε την κακή συνεργασία με τον κ. Κόκκινο, μεταφέροντας την προσωπική του εμπειρία, σύμφωνα με την οποία ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου επέδειξε απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στο θεσμό του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ειδικότερα ανέφερε:

«Η συνεργασία μας με τον κ. Κόκκινο δεν ήταν καλή. Παρότι βρισκόμαστε σε διπλανά γραφεία, δεν θεώρησε ότι ο θεσμός του Προεδρείου πρέπει να αξιολογείται και να τιμάται. Δυο φορές που είχαμε επαφή για θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου, αυτή περιορίστηκε απλά ένα κομμάτι χαρτί από την γραμματέα του, για να το περάσω στα θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς καμία συνεργασία και συζήτηση.
Ένα χαρακτηριστικό γεγονός που με στενοχώρησε, συνέβη στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου «Ελπίδα», όπου εγώ εκπροσωπούσα τον Περιφερειάρχη και συνολικά την περιφερειακή αρχή. Αφού απηύθυνα τις ευχές μου εκ μέρους της Περιφέρειας , σηκώθηκε να μιλήσει στέλεχος του γραφείου του κ. Κόκκινου ως εκπρόσωπος ειδικά του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη. Θεώρησα ότι αυτή η κίνηση αγνοούσε και απαξίωνε το Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και συνολικά την παράταξη, αφού ο κ. Κόκκινος με την στάση του διαχώριζε την θέση του από αυτήν. Προσπάθησα τρεις φορές να τον συναντήσω για να συζητήσουμε αυτά τα θέματα, αλλά για διάφορους λόγους και με διάφορες δικαιολογίες δεν κατέστη ποτέ δυνατόν».