ΣΙΩΠΗ Ή ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΜΟΝΗ “ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ” ΣΤΗ “SANTORINI THE ONE”;

Ο Γ. ΧΑΛΑΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΡΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΛΕΠΤΩΝ

   χαλαρης_καθαριοτητα_30 ΑΥΓ_2016Αποδέκτης καταγγελιών των εργαζομένων στην (ή τις;) εταιρείας-ες που είχαν αναλάβει -και εξακολουθούν- να υποδύονται τους καθαριστές της Σαντορίνης, έχει γίνει και ο επικεφαλής της παράταξης “Σαντορίνη Ενωτική Πορεία”, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Χάλαρης. Όπως είπε μάλιστα, πολλά από αυτά τα χρήματα, αποτελούν δεδουλευμένα που συσσωρεύτηκαν από εργασίες το σαββατοκύριακο, υπερωρίες και ρεπό που δεν δόθηκαν όπως ο νόμος προβλέπει. Ο μόνος που δεν φαίνεται να γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση είναι ο Δήμος Θήρας.

“Επίσης πρέπει να πω, ότι όσες φορές πήγαν να διαμαρτυρηθούν , βρήκαν τοίχο μπροστά τους και στο Δήμο και στην αρμόδια εταιρεία. Μάλιστα, εγώ μπορώ να το πω- σε κάποιους τους είπαν: προσέξτε γιατί θα φύγετε και δεν θα σας ξαναπάρουμε”, δήλωσε για να προσθέσει: “ όταν λοιπόν έχεις μεγάλη ανάγκη για να εργαστείς, πολλές φορές δυστυχώς, σκύβεις το κεφάλι σ’ αυτή την εργοδοτική , δυστυχώς θα πω ξανά, σε αυτή την εργοδοτική λαιμητόμο, στην οποία έχεις να επιλέξεις: ή άνεργος ή εργαζόμενος κάτω από τον σκληρό, αδυσώπητο τρόπο που λειτουργεί σήμερα το σύστημα”.

Ο κ. Χάλαρης, προχώρησε όμως και παραπέρα, λέγοντας χαρακτηριστικά. “Αν λοιπόν πράγματι το ΙΚΑ, ήθελε να κάνει μια έρευνα θα μπορούσε να πάει να δει αν πράγματι όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι είχαν, αυτό που αναφέρετε από τους ίδιους. Που λοιπόν θα πάνε αυτοί οι εργαζόμενοι να το καταγγείλουν;”.

ΥΓ. Δεν προκαλεί απορία, ότι ενώ ακούγονται τόσα, η εταιρεία (ή εταιρείες) που εισέπραξαν και θα εισπράξουν εκατομμύρια από το Δήμο Θήρας, το Λιμενικό Ταμείο και ίσως άλλους δημοτικούς οργανισμούς, δεν βγάζουν τσιμουδιά;. Η Santonews, θα επανέλθει.

Save

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *