ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Α. ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ VOLCANO TV

ΓΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

SIGALAS_ANT_PROTYPO_ANAKYKLOSIΠάταγο που ίσως και να φτάσει ακόμα και στα αυτιά του Εισαγγελέα, αναμένεται να προκαλέσει η συνέντευξη του κ. Αντώνη Σιγάλα, στην εκπομπή Ενημερωτικός Περίπλους του «Volcano TV». Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας, απαντώντας στα ερωτήματα για την καθαριότητα, μιλά για πολλές γκρίζες πτυχές στη ιστορία του έργου. Επειδή εκκρεμεί ένα συνολικό ρεπορτάζ που θα περιλαμβάνει τις απόψεις όλων, η σημερινή ανάρτηση αφορά μόνο στην αδειοδότηση του χώρου μεταφόρτωσης των Ανακυκλώσιμων.

«Έχει αδειοδοτηθεί», είπε επί λέξει (παραπέμπουμε και το σχετικό βίντεο ερωταποκρίσεων) ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριαζής και πρόσθεσε: « δεν περνάει μόνο από το Δήμο. Πέρασε από το Δήμο και έχει πάρει τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας».ΒΙΝΤΕΟ 1:

«Δεν υπάρχει ΚΔΑΥ στη Σαντορίνη. Αδειοδοτημένο, δεν υπάρχει» απαντά ο κ. Σιγάλας. «Είναι σκάνδαλο πλέον», συνέχισε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως μια ομάδα πολιτών ζήτησε την αδειοδότηση ειδικού χώρου απλής μεταφόρτωσης, συνάντησε πλήρη άρνηση. ΒΙΝΤΕΟ 2:

Αυτά σαν πρώτη γεύση, από τη συνέντευξη του επικεφαλής της παράταξης «Σαντορίνη, Θηρασία, Ενότητα, Αλλαγή» που θε μεταδοθεί τις προσεχείς μέρες και είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί.

ΒΙΝΤΕΟ 3:

Σημειώνουμε πως η μόνη παρέμβαση στα βίντεο είναι η προσθήκη οπτικού υλικού από το Κέντρο Ανακύκλωσης ή ύπαρξη του οποίου κατά τον κ. Σιγάλα, είναι σκανδαλώδης και άνευ της παραμικρής νομιμότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *