ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Μεγάλος αριθμός θεμάτων στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Μεγάλος αριθμός θεμάτων στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

  Με 46 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας. Τα περισσότερα είναι ήσσονος σημασίας καθώς αφορούν μικρο-προμήθειες υλικών, αναλωσίμων και συσκευών, ωστόσο υπάρχει και μια δαπάνη ύψους 120.499,67 ευρώ που προορίζεται για την «Επισκευή της Αίθουσας Συγκέντρωσης των Καμαριανών». Επίσης, πρόκειται να συζητηθεί εκ νέου το θέμα που αφορά στην  παραχώρηση του γηπέδου του Πανθηραϊκού στο Δήμο Θήρας, το οποίο απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τον αθλητικό κόσμο του νησιού.

   Όπως είναι γνωστό το γήπεδο είχε δωριθεί από τον αείμνηστο Πρόδρομο Μποδοσάκη με τη μεσολάβηση του διακεκριμένου Θηραίου (από τον Πύργο) Δημοσιογράφου και πρώην Ευρωβουλευτή κ. Γιάννη Μαρίνου. Οι σύγχρονες αθλητικές απαιτήσεις που θέλουν όλα τα γήπεδα να διαθέτουν χλοοτάπητα σε συνδυασμό με τα ισχνά οικονομικά της ομάδας, έχουν δημιουργήσει τη σκέψη της δωρεάς προς το Δήμου, ο οποίος με τη σειρά του θα δημιουργήσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην πρωτεύουσα του νησιού.

  Σημαντικό είναι επίσης και το ζήτημα της λήψης «Κανονιστικής Απόφασης για τη χρήση Κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Θήρας, ενώ –όπως είναι φυσικό- παρά τον όγκο των θεμάτων θα γίνει και ενημέρωση για το προσεχές Περιφερειακό Συμβούλιο που συνεδριάζει στις 25 Μαΐου στο «Συνεδριακό Κέντρο Π. Μ Νομικός».  

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΡΡΑΠΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ CANON IR-2016″ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΗΡΑΣ.

2. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΛΗΣ & ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΕΤΟΥΣ 2013.

3. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΣΕΤ ΣΤΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ & ΤΡΙΩΝ ΣΕΤ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΕΤΟΥΣ 2013.

4. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΡΑΒΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΦΑΡΟΥ).

5. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΟΧΕΙΩΝ ΓΡΑΦΙΤΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ DEVELOP” ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

6. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ & ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013.

7. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ & ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013.

8. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΥ #335,24# €.

9. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ PANASONIC DP-8020» ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

10. ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ PANASONIC DP-3510″ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

11. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ CANON IR-1600 ΤΩΝ ΚΕΠ ΘΗΡΑΣ”.

12. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013″ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

13. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΜΑΡΙΑΝΩΝ”, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #120.499,67# €-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

14. ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ: “ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙΑΣ”, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #11.088,95# €-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

15. ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

16. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΟΡΜΟΥ ΦΗΡΩΝ”.

17. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ου  ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ”.

18. ΕΓΚΡΙΣΗ 2ου  ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΨΑΡΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΗΡΩΝ”.

19. ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΓΟΥ”.

20. ΕΓΚΡΙΣΗ 1ΟΥ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΗΡΩΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ”.

21. ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΕΣΑΡΙΑΣ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΒΑ ΦΟΥΣΤΕΡΗ)”.

22. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ “ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ & ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ (Β’ΦΑΣΗ)”.

23. ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: “ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΘΗΡΑΣ- Β΄ΦΑΣΗ”.

24. ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ”.

25. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 142/2013 ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013″. (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΟΥΣ).

26. ΕΓΚΡΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΗΡΩΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ.

27. ΨΗΦΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

28. ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΠΟΣΟΥ #31.000,00# € ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

29. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΥ Α.Ο. ΘΗΡΑΣ.
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ.

30. ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

31. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΘΗΡΑΣ.

32. ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”.

33. ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

34.ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ.

35. ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΠΑΛ ΘΗΡΑΣ, ΠΟΣΟΥ #480# €.

36. ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΗΡΑΣΙΑ-ΟΙΑΣ ΜΕ ΛΑΝΤΖΑ (3) ΦΟΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΠΟΣΟΥ #6.000# €.

37. ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

38. ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘ. 72/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ.Σ. ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΛΗΨΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ” (Σχετική και η υπ΄ άριθ. 388/2012 απόφαση Δ.Σ.)

39. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

40. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

41. ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ, ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΩΝ.

42. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ Α’ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2013.