Η ΣΙΦΝΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ, ΠΑΝΤΟΥ

Η ΣΙΦΝΟΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΛΩΝ, ΠΑΝΤΟΥ

 

 

Οι ομορφιές της Σίφνου, θα γίνουν προσβάσιμες για όλους

Οι ομορφιές της Σίφνου, θα γίνουν προσβάσιμες για όλους

Ο Δήμος Σίφνου και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Σίφνου σας προσκαλούν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου “Μαριάνθη Σίμου”, όπου θα διεξαχθεί ενημέρωση με αντικείμενο την καθολική πρόσβαση στο δομημένο περιβάλλον των Ατόμων με Αναπηρία και των εμποδιζόμενων προσώπων.

Στην Ευρώπη ζουν περισσότεροι/ες από 50.000.000 άνθρωποι με αναπηρία και το 50% ταξιδεύει τους θερινούς μήνες επιζητώντας διακοπές. Η Σίφνος αποτελεί ένα μαγευτικό προορισμό, αρκεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του συνόλου των τουριστών (Ελλήνων και ξένων).

Η εκδήλωση και όλη η δράση υποστηρίζεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, και συγκεκριμένα, θα υπάρχει εκπροσώπηση από τη Διεύθυνση Αγοράς και Διαφήμισης. Αφορά σε όσους και όσες ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον Τουρισμό και γενικότερα στους Επαγγελματικούς Συλλόγους (Σύλλογο Επαγγελματιών και Εμπόρων της Σίφνου, Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Σίφνου, Σύλλογο Επισιτισμού και Εστιάσεως Σίφνου «Ο Τσελεμεντές») και επαγγελματίες του νησιού: ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια, καφενεία, καφέ – μπαρ κλπ.

Η δράση, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της οικογένειας Λεωνίδα και Σοφίας Ευγενίδη, θα προβληθεί από το visitgreece.gr