ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

 

“Καρδιά μου εσύ”. Έργο της Ειρήνης Δρόσου.

Ενημέρωση για πραγματοποίηση 2ου σεμιναρίου καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) χρήση και διάδοση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών (AEDS).

Με την αμέριστη βοήθειά σας πραγματοποιήθηκε στη Σαντορίνη από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ) το σεμινάριο πιστοποίησης 80 ατόμων από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους στο Νοσοκομείο Θήρας :

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, νοσηλευτές, ιατροί

Αρχαιολογικών χώρων

Σύλλογος λεμβούχων

Λιμεναρχείο Θήρας

Αστυνομικό Τμήμα Θήρας

Διασώστες

Πολίτες

Στην συνέχεια, συμμετέχοντες, προχώρησαν την εκπαίδευσή τους στην ΕΚΕ Αθήνας με προσωπική τους πρωτοβουλία.

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί χωρίς τη συμπαράσταση και βοήθειά σας, ως χορηγοί, η ενέργεια αυτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Σε συνέχεια, αναγκαίο κρίνεται, προς ολοκλήρωση της δραστηριότητας αυτής η απόκτηση εξωτερικών απινιδωτών, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε καίρια σημεία της Θήρας και Θηρασιάς.

Με την προμήθεια των απινιδωτών και τη συνεργασία όλων μας θα προκύψει « κάρτα σήμανσης σημείων επί χάρτου » Θήρας και Θηρασιάς που θα προσφέρουν εύκολη και άμεση πρόσβαση, καλύπτοντας σχετικές έκτακτες ανάγκες.

Απευθυνόμαστε σε σας και στα συμβούλιά σας για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου με σκοπό την κάλυψη της δαπάνης για την απόκτηση 15 έως 20 εξωτερικών απινιδωτών.

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Καρδιακή αναζωογόνηση σε σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (γυμνάσιο Φηρών, Μεσσαριάς και Εμπορείου). Το πρόγραμμα υλοποιείται από την ‘Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό KIDS SAVE LIVES –ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ’.

Επαναληπτικό σεμινάριο των ήδη εκπαιδευμένων του 1ου ΚΑΡΠΑ δωρεάν.

Δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο ΚΑΡΠΑ ενηλίκων. Απευθύνεται σε ιατρούς, νοσηλευτές, ιδιώτες κλπ με ελάχιστη συμμετοχή 10,00€

Έναρξη 20 Μαΐου 2018 λήξη 23 Μαΐου 2018.

Αναλυτικό πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων θα ανακοινωθεί άμεσα.

Το νέο πρόγραμμα υλοποιείται από το Σύλλογό μας με επιχορήγηση του Δήμου Θήρας, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Κο Καφούρο Μάρκο και την εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα Υγείας Κα Μπελλώνια Ρούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *