ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ Φ.Ο.Σ

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ “ΚΛΙΚ”

 

 

 

 

 

“Διεξαγωγή σεμιναρίου φωτογραφίας για αρχάριους από τη Φ.Ο.Σ.

“Εισαγωγή στην Φωτογραφία – Φωτογραφία Ι”

Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης (Φ.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης το «Αρκάδι» και τον Πολιτιστικό & περιβαλλοντικό Σύλλογο Καμαρίου «Παγκράτιο» διοργανώνουν τμήματα αρχαρίων για τα μέλη τους αλλά και όσους επιθυμούν να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας και να γίνουν μέλη μιας παρέας με αγάπη για την φωτογραφία.

Το σεμινάριο με θέμα “Εισαγωγή στην Φωτογραφία – Φωτογραφία Ι” περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Εισαγωγή στην τέχνη της φωτογραφίας – Μαθαίνοντας να βλέπω – Η φωτογραφική μηχανή – Ιστορία της φωτογραφίας – Βασική τεχνική της φωτογραφίας – Εισαγωγή στην επεξεργασία εικόνας.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι υπεύθυνοι της Φ.Ο.Σ. Κώστας Θεοδωρόπουλος και Διαμαντής Κρυωνίδης και οι συναντήσεις του κάθε τμήματος θα γίνονται σε χώρους που θα διαθέσει ο κάθε σύλλογος. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο 2019 και για τις ώρες και μέρες διεξαγωγής των συναντήσεων ή άλλες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των συλλόγων ή να καλείτε, απογευματινές ώρες, στα τηλέφωνα των υπευθύνων 6981748957 και 6937060732.

Φ.Ο.Σ.”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *