Site icon Santonews

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΦΕΤ ΜΑΪΟΥ 2024 ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  “Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

Tο Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίου Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) τον Μάιο στη Σαντορίνη. Προκειμένου να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη θέση συμμετοχής σας στο επόμενο τμήμα παρακαλούμε να λάβετε υπόψη την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων:

15 και 16 Μαΐου, γραφείο ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ | υποβολή έως 22/03/2024

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007) και αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.ά.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 10 ώρες διδασκαλίας και γραπτή αξιολόγηση μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης του ΕΦΕΤ (e-exam) για την έκδοση του πιστοποιητικού, το οποίο ισχύει επ’ αόριστον. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Πληροφορίες και υποβολή αίτησης ηλεκτρονικά: https://www.e-kyklades.gr/articles/efet

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο του γραφείου της Σαντορίνης κ. Νεκτάριο Ρούσσο στο τηλέφωνο 22860 25788.

Exit mobile version