ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΘΥΜΟΥ ΣΤΟ SAF

AΠO TH ΓΩΓΩ ΑΓΙΑΝΝΙΩΤΑΚΗ

 

 

 

 

 

  “Εκπαιδευτικά προγράμματα 2019-2020

Για Ενήλικες

1.«Anger Management Coaching»,

Κατασκευή  και εφαρμογή εξατομικευμένου πλάνου διαχείρισης θυμού,

Σαββατοκύριακο 25 & 26 Ιανουαρίου 2020.

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ. Νομικός» και το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης συνεχίζει τη σειρά σεμιναρίων με στόχο την προσωπική βελτίωση και ανάπτυξη.

 

 

Ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων του μουσείου ξεκινάει με το συμπυκνωμένο πρόγραμμα του πρώτου κύκλου με θέμα «Anger Management Coaching», Κατασκευή και εφαρμογή εξατομικευμένου πλάνου διαχείρισης θυμού.

 

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες που δυσκολεύονται να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους στις κοινωνικές τους επαφές και νιώθουν έντονα συναισθήματα θυμού. Το αποτέλεσμα είναι να διαταράσσονται οι κοινωνικές τους σχέσεις και να βιώνουν κλιμάκωση του θυμού και ματαίωση.

 

 

ΣΤΟΧΟΣ είναι η κατανόηση της εχθρικής συμπεριφοράς και των συναισθημάτων που την συνοδεύουν και η εκμάθηση αποτελεσματικών στρατηγικών για τη διαχείριση του θυμού τους. Ο κάθε συμμετέχων κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα κατασκευάσει  για τον εαυτό του ένα πλάνο δράσης  διαχείρισης του θυμού του, το οποίο θα μάθει να εφαρμόζει στην καθημερινότητα του με στόχο την προσωπική και διαπροσωπική του ηρεμία.

 

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, 10.00 – 15.30 μμ.

Συντονίστρια: Γωγώ Αγιαννιωτάκη, σύμβουλος ψυχικής υγείας & life coach”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *