SEA SOUNDS SUMMER FESTIVAL 2017

ΣΤΟ “ΦΟΥΓΑΡΟ”-ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ/ ΠΕΡΙΒΟΛΟΣ

 

 

 

23 Ιουλίου-1 Σεπτεμβρίου

Το Sea Sounds Summer Festival ξεκινάει σε λίγες μέρες φιλοδοξώντας να προσφέρει στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού τη δική του μουσική πρόταση.

Το Sea Sounds Summer Festival θα φιλοξενηθεί στο Fougaro restaurant & Beach bar, σε μια από τις πιο όμορφες και πολυσύχναστες παραλίες της Σαντορίνης, στον Άγιο Γεώργιο στον Περίβολο. Η αγάπη για τη Σαντορίνη, τη μουσική και την τέχνη είναι οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση να δημιουργηθεί το Φεστιβάλ και με την πρωτοβουλία αυτή να δοθεί μια εναλλακτική νότα στη διασκέδαση του νησιού.

Με Τζαζ και ηλέκτρο μελωδίες, κινηματογραφικά ηχοχρώματα και μουσικές του κόσμου, το Sea Sounds Summer Festival θα παρουσιάσει αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και σχήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο πρόγραμμα με καλοκαιρινή διάθεση.

Το εξαιρετικό “fusion” συγκρότημα The Cahorn Keys θα παντρέψει soul, funk και jazz μουσικές με τον ιδιαίτερο ήχο του γαλλικού κόρνου. Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος θα παρουσιάσει τη μουσικό-κινηματογραφική βραδιά Aquatic Soundtracks & Screenings ενώ η μουσική συνάντηση των Nadi Raj & Hindigo με το Νίκο Τουλιάτο θα επιχειρήσει να ενώσει την Ανατολή με τη Δύση και το παλιό με το σύγχρονο. Ο Serafim Tsotsonis θα μας ταξιδέψει με την ατμοσφαιρική, καλοκαιρινή μουσική του και οι Irie Action SoundSystem θα μας παρουσιάσουν το «ηχοσύστημά» τους και την αγάπη τους για τη reggae μουσική.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

  1. 23 Ιουλίου: Ζωντανή Συναυλία των Cahorn Keys
  1. 02 Αυγούστου: Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζει τη μουσικό-κινηματογραφική βραδιά: Aquatic Soundtracks & Screenings  
  1. 12 Αυγούστου: Συναυλία της Nadi Raj & Hindigo με καλεσμένο το Νίκο Τουλιάτο
  1. 18 Αυγούστου: Ζωντανή Συναυλία του Serafim Tsotsonis
  1. 26 Αυγούστου: Ζωντανή Συναυλία Kingston in Santorini με τους Irie Action Soundsystem
  1. 01 Σεπτέμβριου: Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος παρουσιάζει τη μουσικό-κινηματογραφική βραδιά: Aquatic Soundtracks & Screenings

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/fougaro.beach”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *