SEA DIAMOND: “14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ”

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΚΑ ΛΙΓΝΟΥ

 

 

  “14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!
 
 
  Είναι πολλά τα 14 χρόνια του ναυαγίου του Sea Diamond στο βυθό της Καλντέρας της Σαντορίνης!! Ήταν πολλές και οι 14 ώρες που αφήσατε το Sea Diamond να βυθίζεται αργά στα νερά της Καλντέρας μας!! Στον πιο όμορφο τουριστικό προορισμό όπως λένε όλοι!!
 
 
  ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, νυν και πρώην, είναι πολλές οι υποσχέσεις που δώσατε και δεν υλοποιήσατε!! ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, νυν και πρώην, είναι βαριές οι ευθύνες όλων σας που δεν τηρήσατε το γράμμα του νόμου και δεν υποχρεώσατε τον πλοιοκτήτη και τους υπεύθυνους του ναυαγίου να κάνουν την ανέλκυση και να απομακρύνουν από τη Σαντορίνη ότι μας παράτησαν στο βωμό του χρήματος και του κέρδους!! ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, είναι πολλές οι υποχρεώσεις σας που δεν τηρήσατε. Τα ευχολόγια και οι υποσχέσεις δεν αρκούν….
 
 
  Το ναυάγιο του Sea Diamond απαιτεί πρωτίστως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ !! Το ναυάγιο του Sea Diamond είναι ίσως το σημαντικότερο περιβαλλοντικό πρόβλημα στην τουριστική βιτρίνα της Ελλάδας. Πολύ σύντομα θα προκαλέσει μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή αν δεν γίνει η ανέλκυση και η απομάκρυνση του ναυαγίου. Ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη υποβάθμιση στη μοναδική Καλντέρα της Σαντορίνης.
 
,,ΦΤΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΝΑΥΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ SEA DIAMOND ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!! ΑΝΕΛΚΥΣΗ ΤΩΡΑ !”. 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *