Site icon Santonews

ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΡΕ ΓΑΪΔΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ.

ΜΟΛΕΨΕΣ ΚΙ ΑΣΚΗΜΥΝΕΣ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

Υποτίθεται πως είναι ένα από τα διασημότερα χωριά της Υφηλίου. Όχι, δεν υποτίθεται. Είναι!. Όπως και η συγκλονιστική του θέα, στο πέλαγος και το ηφαίστειο. Που κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να ονειρεύονται να δουν. Και πληρώνουν, όσο τους ζητηθεί.

Από εδώ και κάτω ξεκινούν τα υποτίθεται. Ο υποτιθέμενος επαγγελματίας που χρυσοχρεώνει (και καλά κάνει!) τη διαμονή στο συναρπαστικό αυτό τόπο, κοιτάζει μόνο τον εαυτό του. Δεν τον νοιάζει, πως οι άλλοι έχουν ανοίξει. Αυτός θα κάνει τις δουλειές του, όποτε του καπνίσει. Θα πετάξει τα μπάζα του και θα περιμένει -ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ!!!- το Δήμο να τα μαζέψει. Γιατί αυτό το γαϊδούρι, “πλερώνει”. Και όλοι οι υπόλοιποι, πρέπει να πληρώνουμε γι αυτό το ξεσαμάρωτο γαϊδούρι. Που αγνοεί προκλητικά, νόμους, κανονισμούς, κοινή λογική, σεβασμό προς τους άλλους, σεβασμό πως το νησί που τον πλουταίνει, σεβασμό στον τουρίστα που τον πληρώνει.

Γιατί πολύ απλά είναι γαϊδούρι.

Υποτίθεται επίσης πως έχουμε Δήμο που με κανονιστική ορίζει πως οι εργασίες, πρέπει να γίνονται στην Καλντέρα, έως τις 15 Μαρτίου. Το γαϊδούρι όμως, αδιαφορεί. Γιατί ξέρει πως ο Δήμος είναι ανύπαρκτος και άτολμος, αν δεν κάνει ο ίδιος τα χειρότερα. Έτσι το γαϊδούρι, δείχνει τη γαϊδουριά του.

Σε σένα μιλάω ρε γαϊδούρι!. Σε σένα!. Που αν είχαμε σωστή εφαρμογή των κανόνων, θα έπρεπε όχι μόνο να σου επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο, αλλά να αναβιώσουμε και τον προδικτατορικό νόμο περί Τεντυμποϊσμού και μαζί με το πρόστιμο να σε υποχρεώσουμε για μια σεζόν να έχεις αναρτημένη στο κατάστημά σου την ταμπέλα “Είμαι Γαϊδούρι” και στα αγγλικά: “The Owner is an asshole” (παρακαλώ τους αγγλομαθείς, να μην το μεταφράσουν).

Από κοντά και τα άλλα γαϊδούρια, δημόσια (;) που άνοιξαν τα χαντάκια και τα άφησαν να χάσκουν και να τραυματίζεται κόσμος. Γιατί, είπαμε: Δήμος δεν υπάρχει. Το φιλότιμο μας τελειώνει κι αυτό και μόνο τα γαϊδούρια επιβιώνουν. Με θράσος και γαϊδουριά. Αει σιχτίρ, γαιδούρια, μόλεψατε κι ασκημίσατε το ομορφότερο χωριό του νησιού!.

Exit mobile version