ΣΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ-ΘΗΡΑΣΙΑ-ΑΝΑΦΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ

 

 

 

 

  Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, θα επισκεφθεί τη Σαντορίνη, όπου θα παρακολουθήσει τις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία, στον Πύργο, το Ημεροβίγλι και το Εμπορείο (Μικρός Προφήτης Ηλίας).

Στη διάρκεια της 3ημερης επίσκεψής του στο νησί, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Αντώνιο Σιγάλα, τον Έπαρχο κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Βασίλειο Μαλαματένιο, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, φίλους και στελέχη της Ν.Δ..

Την Κυριακή το απόγευμα (18.30 μ.μ.), ο κ. Βρούτσης θα συμμετέχει σε προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης (σε εξωτερικό χώρο), στην οποία θα συμμετέχουν οι Πρόεδροι: της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (κ. Μάρκος Καφούρος), της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας (κ. Αντώνιος Ηλιόπουλος και Ανδρέας Πατινιώτης), του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας (κ. Νικόλαος Νομικός), του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων “Η Ατλαντίδα” (κ. Ελευθέριος Αναπλιώτης)του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σαντορίνης (κ. Δημήτριος Λιγνός), της Συνένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης (κ.κ. Ελευθέριος Δακουτρός και Νικόλαος Κανακάρης) και τον Πρόεδρο των Αλιέων Θήρας (κ. Κυριάκος Πρέκας), με τους οποίους θα συζητήσουν θέματα τουρισμού, προβλήματα, καθώς και τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, ο κ. Βρούτσης θα μεταβεί στη νήσο Ανάφη, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Θήρας κ. Ματθαίο Δαρζέντα και το μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. κα. Ειρήνη Βαλσαμάκη, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού, κ. Ιάκωβο Ρούσσο και κατοίκους.  Εν συνεχεία, το απόγευμα της Δευτέρας, θα επισκεφθεί τη νήσο Θηρασιά και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Καραμολέγκο, αλλά και με κατοίκους.

Τέλος, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, ο κ. Βρούτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τοπικό  τηλεοπτικό σταθμό Volcano TV της Σαντορίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *