ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

[contact-form][contact-field label=”Όνομα” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Ιστοσελίδα” type=”url” /][contact-field label=”Μήνυμα” type=”textarea” /][/contact-form]

ΙΣΠΑΝΟΓΛΩΣΣΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

 

 

 

“Είναι το πιο πολυσύχναστο νησί της Ελλάδας. Αρχίστε  από την αντίθεση που δημιουργείται από την τυρκουάζ θάλασσα και τα λευκά κτίρια. Εδώ σας λέμε γιατί ο Νοέμβριος είναι η ιδανική στιγμή για να το επισκεφτείτε”. Η Ισπανόγνωσση επιθεώρηση LUZ, δεν φαίνεται να περιορίζει στο καλοκαίρι, ή έστω τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου την προτίμησή της για τη Σαντορίνη. Στο δημοσίευμά της με τίτλο “Σαντορίνη, η γοητεία του Αιγαίου”, σημειώνει ακόμα: “ Είμαστε στις αρχές Νοεμβρίου και στη Σαντορίνη έχετε την αίσθηση ότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ. Αλλά η τουριστική σεζόν έχει σχεδόν τελειώσει. Τώρα που οι τουρίστες περπατούν σε ένα ευχάριστα κατανεμημένο αριθμό μεταξύ των λευκών σπιτιών αυτού του γνωστού νησιού του αρχιπελάγους των Κυκλάδων, είναι ίσως πιο όμορφο”.

Και ένα επίσης πολύ καλό που αναφέρει το LUZ, είναι η ικανότητα των ανθρώπων του τουρισμού να συνεννοούνται σε αρκετές γλώσσες, κάτι που διευκολύνει τα πράγματα. “Η Σαντορίνη είναι ένα σύμβολο της Μεσογείου ελαφράδας και χαλαρότητας […].Αλλά και του ρομαντισμού. Στην πραγματικότητα, το σκηνικό του νησιού είναι τόσο γραφικό που μοιάζει ότι είναι πίνακας ζωγραφικής . Μια υπόσχεση για όλους όσους αγαπούν ο ένας τον άλλο και επίσης χρειάζονται τις σωστές φωτογραφίες που η Σαντορίνη, τις παρέχει”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *