Site icon Santonews

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΤΕΛΕΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΤ-ΠΟΣΤΑΛ

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΕΦΙΕΡΩΜΑ

 

 

 

 

Τέλειες παραλίες, σπίτια που μοιάζουν με καρτ ποστάλ κοκτέιλ, γιοτ και πολλοί διάσημοι. Αυτό συμβαίνει στη Σαντορίνη, το ωραιότερο νησί της Ελλάδας. Η ισραηλινή εφημερίδα mako, πραγματοποιεί ένα αφιέρωμα στη Σαντορίνη, που συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες.

 

“Σαντορίνη. Ο προορισμός και στόχος των . Ο προορισμός των διασημοτήτων και των διασημοτήτων”, γράφει ο συντάκτης, για να προσθέσει:
” Ένας προορισμός σαμπάνιας και φραουλών, ένα ποτήρι κρασί σε μια πισίνα με θέα στη θάλασσα, μια βόλτα με ένα λευκό φόρεμα στην παραλία και κοκτέιλ σε φανταχτερά γιοτ. Αλλά όχι μόνο. Η Σαντορίνη έχει επίσης πολλά να δείτε(…) Όμορφες εκκλησίες, τέλειες παραλίες, εκδρομές σε εκθεσιακούς χώρους και κρουαζιέρες ανάμεσα σε αρχετυπικά τοπία νησιού. Έτσι, αν θέλετε να ξεφύγετε σε ένα νησί που είναι όμορφο, και να αισθανθείτε για λίγες μέρες ότι είστε επίσης όμορφοι και πλούσιοι και βρίσκεστε στο δρόμο για φαγητό, ποτό και βόλτα στα εκπληκτικά τοπία – αυτός είναι ο προορισμός για εσάς και είναι πολύ κοντά “.

Το δημοσίευμα, προσθέτει πολλές για τα αξιοθέατα του νησιού, προτείνοντας μια συνολική περιήγηση: “Η κεντρική πόλη είναι η πόλη των Φηρών – έχει περίπου 2.000 κατοίκους και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε σε αυτήν. Συνιστάται ιδιαίτερα να την περπατάτε κάθε μέρα . Τα Φηρά είναι ένα είδος μινιατούρας της Ελλάδας και το περπάτημα είναι σαν να περπατάς σε μια κάρτα με λευκά σπίτια με μπλε βότσαλα. Μέρος της διασκέδασης στην πόλη είναι απλά, το περπάτημα στα σοκάκια που φαίνεται να βγαίνουν από έναν πίνακα ζωγραφικής, αλλά φυσικά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε”.

 

 

חופים מושלמים, בתים שנראים כאילו יצאו מתוך גלויה, קוקטיילים, יאכטות וגם הרבה סלבס – זה מה שקורה בסנטוריני, האי הכי יפה ביוון. כי אף פעם לא מוקדם מדי להזמין לשם טיסה

מערכת ערוץ החופש | mako חופש | פורסם 12/11/19 07:41 

 

 

Exit mobile version