ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ TRAVEL&LEISURE

 

 

“Το ταξίδι μπορεί να είναι περίπλοκο αυτήν τη στιγμή, αλλά χρησιμοποιήστε τις εμπνευσμένες ιδέες ταξιδιού μας για να προγραμματίσετε την επόμενη περιπέτεια σας”.

 

Αυτά γράφει, το μεγαλύτερο Ταξιδιωτικό περιοδικό του κόσμου, Τravel & Leisure, δημιουργώντας μια εμπεριστατωμένη λίστα για τα κορίτσια με τα καλύτερα σημεία του πλανήτη. Ανάμεσα σε αυτά και η Σαντορίνη, για την οποία γράφει:

 

 

 

«Όταν σκέφτεστε την Ελλάδα, πιθανότατα φαντάζεστε τέλεια ασβεστωμένα σπίτια με γαλάζιες στέγες και θέα στα γαλαζοπράσινα νερά. Αν αυτό ονειρευόσαστε, πάρτε τα κορίτσια μαζί και κάντε κράτηση για μια πτήση. Μπορείτε να περάσετε μέρες με θέα στη θάλασσα, καθώς και να απολαύσετε δραστηριότητες και διασκέδαση.

Ρίξτε μια ματιά στην καλντέρα της Σαντορίνης, έναν μεγάλο, τέλειο ηφαιστειακό κρατήρα και τραβήξτε μια ομαδική φωτογραφία στην κορυφή του βουνού Μέσα Βουνό, όπου μπορείτε να δείτε τα αρχαία ερείπια της πόλης της Θήρας”.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΡΗ ΕΔΩ

 

https://www.travelandleisure.com/trip-ideas/best-places-for-a-girls-trip-in-europe?slide=a97248e3-d98c-4c7e-b8b1-04540adbad21#a97248e3-d98c-4c7e-b8b1-04540adbad21

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *