ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΣΑΝ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤ-ΠΟΣΤΑΛ

ΕΝΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

 

 

 

essential_guide copy“Έχετε ποτέ ονειρευτεί, πως είναι να ζείτε μέσα σε μια κάρτ-ποστάλ;. Ε, λοιπόν επισκεφτείτε τη Σαντορίνη και θα αισθανθείτε έτσι”, γράφει το δημοφιλές ιστολόγιο Aspects of StyleΠτυχές του στυλ” που όπως αυτοσυστήνεται, επιχειρεί να εμονεύσει τις γυναίκες να ζουν και να ταξιδεύουν με στυλ. Σε ανάρτησή του που προτάθηκε από το Pinterest, περιλαμβάνει ένα “ κατατοπιστικό οδηγό για τη Σαντορίνη-An essential guide to Santorini”.

 

Δεν προκαλεί απορία το γεγονός πως η Σαντορίνη είναι το πιο περιζήτητο ελληνικό νησί, χάρη στην εκπληκτική θέα της, τη μοναδική αρχιτεκτονική και το ιδιαίτερο ηφαιστειακό παρελθόν της. Είναι ίσως ένα από τα λίγα νησιά που οι παραλίες δεν αποτελούν προτεραιότητα. Όχι ότι δεν είναι καθαρές, αλλά έχουν μαύρη άμμο λόγω των ηφαιστειακών πετρωμάτων”, γράφει η επιμελήτρια, για να προσθέσει: “ Το γραφικό χωριό της Οίας και η «πρωτεύουσα» του νησιού, τα Φηρά με τα λευκοντυμένα κτίρια τους και την όμορφη θέα προς τη θάλασσα (όπου κάποτε ήταν ο κρατήρας του ηφαιστείου ), αναπληρώνουν με το παραπάνω, τις όχι τόσο εξωτικές παραλίες”.

 

Ο οδηγός, είναι όντως κατατοπιστικός, καθώς με συνοπτικό τρόπο, υποδεικνύει τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, αλλά και τις δραστηριότητες, τη γαστρονομία και φυσικά τις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος περιοχές.

 

An essential guide to Santorini

 

What to See/Do

Golden hour at Fira, Santorini

 

 

Akrotiri archeological site, Santorini

I

 

Beaches to visit

Red beach, Santorini

 

Vlychada beach, Santorini

When to visit

Oia, Santorini

 

What to shop

Boutaris Winery, Santorini

 

How to get there

 

lounging cat in Santorini Oia, Santorini

White and blue in Oia, Santorini

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *