ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, “S’ AGAPO”-ΜΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ 292 ΣΕΛΙΔΕΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Brigitte Verhounig

 

 

 

Μια αυστριακή συγγραφέας, που επισκέπτεται τη Σαντορίνη για 14 χρόνια, αποφάσισε να εκφράσει το έρωτά της για το νησί, σε μια… επιστολή 292 σελίδων. Εκδόθηκε, ήδη και κυκλοφορεί.

Γράφει η  https://www.noen.at/

 

 

«Η Brigitte Verhounig συνοψίζει την προσωπική της «ερωτική σχέση» με το ελληνικό νησί της Σαντορίνης σε έναν πολύ ειδικό ταξιδιωτικό οδηγό.

 

 

Η Brigitte Verhounig δημοσίευσε πρόσφατα το πρώτο της βιβλίο “Santorini s’agapó” (Σαντορίνη, σ ‘αγαπώ). Δεν είναι ένας συμβατικός ταξιδιωτικός οδηγός, όπως λέει και ο υπότιτλος: “Διακήρυξη αγάπης της καρδιάς μου ως  ειδικός σύντροφός σας”.

 

 

 

Η Brigitte Verhounig γεννήθηκε στη Βιέννη το 1959, το 2010 μετακόμισε στο νότιο Waldviertel. Η ελληνική μουσική έθεσε τα θεμέλια για την αγάπη της για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της – συνεπώς παρακολούθησε πολλές συναυλίες. Η Verdounig ταξίδεψε στην Ελλάδα αρκετές φορές και το απολάμβανε πάντα, γιατί της αρέσει η ζεστή νοοτροπία και η ζεστασιά των ανθρώπων.

 

Η Brigitte Verhounig περιγράφει γιατί εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το νησί της Σαντορίνης: «Κατά τη δεύτερη επίσκεψή μου το 2011, κάτι με προσέλκυσε ιδιαίτερα. Εκείνη την εποχή, ωστόσο, δεν ήξερα ακόμη τι ήταν αυτό και δεν μπορούσα ακόμη να ερμηνεύσω και να ταξινομήσω τα συναισθήματά μου. Με την πάροδο των ετών η ιδιαίτερη αγάπη μου με το νησί της Σαντορίνης αναπτύχθηκε. ”

 

 

 

Μέχρι στιγμής ήταν εκεί 14 φορές – πάντα τον Μάιο και τον Σεπτέμβριο κάθε έτους, πιο πρόσφατα τον Σεπτέμβριο του 2019. Έχει αναβάλει την προγραμματισμένη επίσκεψη για το Μάιο 2020 έως τον Οκτώβριο. Όσον αφορά το ταξίδι τον Μάιο, η καρδιά της Μπριγκίτ λέει «ναι» σε ένα ταξίδι, αλλά το μυαλό λέει ξεκάθαρα όχι δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης.

 

Το βιβλίο περιγράφει την αγάπη για τη Σαντορίνη

Ο Verhounig βρήκε την ιδέα για αυτό το βιβλίο πριν από ένα χρόνο: «Ήθελα να φέρνω την ομορφιά και τη μοναδικότητα του νησιού πιο κοντά σε άλλους ανθρώπους, αλλά όχι ως ταξιδιωτικό οδηγό».

 

Στο πρώτο μέρος του βιβλίου 292 σελίδων, η συγγραφέας χρησιμοποιεί τις προσωπικές της εμπειρίες και συναισθήματα για να περιγράψει πώς έχει αναπτυχθεί η αγάπη της για τη Σαντορίνη. Αυτό ακολουθείται από γενικές πληροφορίες, καθώς και προτάσεις, συμβουλές και ειδικά χαρακτηριστικά σχετικά με τα ταξίδια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *