Site icon Santonews

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: “ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΓΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ LONDON DAILY POST

 

 

  Τη στιγμή, που ο κορωνοϊός, οδεύει σε ύφεση, οι Βρετανοί-ναι αυτή που επλήγησαν δυσανάλογα πολύ, από τον ιό- συνεχίζουν να ονειρεύονται ταξίδια. Και θα τα κάνουν, μόλις τους δοθεί το-υγειονομικό- “πράσινο φως. Η εφημερίδα LONDON DAILY POST και το ταξιδιωτικό έντυπο VISIT, δημιούργησαν τη λίστα των 10 ελκυστικότερων περιοχών, για μετά τον εφιάλτη.

 

Και δεν είναι μια απλή λίστα. Αντικατοπτρίζει τις επιθυμίες ενός δείγματος από 100.000 ανθρώπους, που ακολουθούν δημοφιλείς σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γράφει χαρακτηριστικά:

 

“Συλλέξαμε τις απαντήσεις από περισσότερους από 100.000 από τους  οπαδούς μας στο Instagram, στην ερώτηση: «Αν μπορούσατε να ταξιδέψετε και να επισκεφθείτε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, πού θα πάτε;». Έχουμε παρακολουθήσει και πραγματοποιήσει αναλύσεις των γεωγραφικών ετικετών Instagram από τους 100 πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς παράγοντες στο Instagram. Για παράδειγμα: @Whatthechick (2,5 εκατομμύρια ακόλουθοι) @Gypsea_lust (2,1 εκατομμύρια ακόλουθοι), (@Doyoutravel (2,7 εκατομμύρια ακόλουθοι), καθώς και πολλά άλλα για να δείτε ακριβώς πού ταξιδεύουν και επισκέπτονται αυτοί”.

 

Και φυσικά, η Ελλάδα, βρίσκεται σε αυτές, με την Σαντορίνη, να αποτελεί και την εμβληματική φωτογραφία, με τον υπότιτλο:” Σαντορίνη, ένα από τα πιο μαγικά μέρη στον κόσμο”.

 

“Η Ελλάδα είναι γνωστή για τις υπέροχες παραλίες της και η ακτογραμμή της θα σας δημιουργήσει πλήρες δέος. Τα ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Νάξος και η Κέρκυρα διαθέτουν πανέμορφες χρυσές παραλίες, άψογες ακτές και ηλιοβασιλέματα και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά”. συμπληρώνει, το δημοσίευμα.

 

1. Bali, Indonesia

2. Tulum, Mexico

3. Amsterdam, Netherlands

4. The Islands of Greece

5. The Maldives

6. Marrakech, Morocco

7. Positano, Italy

8. Cappadocia, Turkey

9. Lofoten, Norway

10. Dolomites, Italy

What destination do YOU want to VISIT in 2020?

Visit founder: Mads Nordsveen

Exit mobile version