Site icon Santonews

Σαντορίνη: “Εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, μεγάλες ηφαιστειακές παραλίες”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ LUXURY LIFESTYLE MAGAZINE

 

 

 

 

  “Ελληνικές Απολαύσεις: 5 Από Τους Καλύτερους Προορισμούς Για Ένα Σύντομο Διάλειμμα” είναι ο τίτλος ενός αφιερώματος του διεθνούς εξειδικευμένου περιοδικού LUXURY LIFESTYLE MAGAZINE

 

  Σε αντίστιξη με τις γκρίνιες που το τελευταίο διάστημα, κάνουν την εμφάνισή τους στον ελληνικό κυρίως, αλλά και τον διεθνή τύπο, το περιοδικό είναι απόλυτα υμνητικό για το νησί. Γράφει χαρακτηριστικά:

 

  “Αγαπημένη τόσο για νεόνυμφους όσο και για λάτρεις της πολυτέλειας, η δημοτικότητα της Σαντορίνης έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια, με τα ασβεστωμένα κτίριά της με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος να παρέχουν το τέλειο σκηνικό για αυτές τις φωτογραφίες που αξίζουν το Instagram. Το μοναδικό τοπίο της αξίζει να εξερευνήσετε και οι κύριες πόλεις της, η Οία και τα Φηρά, θα σας προσφέρουν πολλά να δείτε και να κάνετε.

Εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, μεγάλες ηφαιστειακές παραλίες, μια αξιοσημείωτη καλντέρα και μοναδικά ξενοδοχεία που βρίσκονται στο βράχο κάνουν τη Σαντορίνη έναν δημοφιλή προορισμό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ό, τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η μητέρα φύση”.

 

Greek Delights: 5 Of The Finest Destinations For A Short Break

 

By LLM Reporters   |   

 

Rhodes

 

 

Athens

 

 

Santorini

 

 

Mykonos

 

 

Crete

 

 

 

Exit mobile version