ΤΟ SANTORINI OF THE PAST, ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ»

ΤΟ SANTORINI OF THE PAST, ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥ»

folk-museum-biennale-permanent-exhibition-santorini-of-the-past ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΑΝΑΓΚΗΣ

Ένα δώρο Χριστουγέννων για την «Κιβωτό του κόσμου»

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Santorini of the Past Cultural Village στον Πύργο Σαντορίνης, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, αποφάσισε να συνεισφέρει στο σπουδαίο αλλά δύσκολο έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» με την συγκέντρωση τροφίμων, ειδών προσωπικής υγιεινής, προϊόντων καθαρισμού και φαρμάκων.
Η συγκέντρωση των ειδών, θα γίνεται στο Santorini of the Past Cultural Village, στον Πύργο (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-14:00) και σε άλλους καθορισμένους χώρους με την  ειδική σήμανση συνεργασίας. Η δράση αυτή θα διαρκέσει περίπου για ένα μήνα. Θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 14/11 και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 9/12.Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν στην Αθήνα και θα παραδοθούν από εκπροσώπους της εταιρίας μας στην « Κιβωτό του Κόσμου » ως δώρο Χριστουγέννων.
Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συμπαράσταση και την συνεργασία σας σε αυτή την σημαντική, φιλανθρωπική δράση μας που έχει σκοπό να χαρίσει ευτυχία στα παιδιά και τις μητέρες της του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» με την προσφορά απαραίτητων αγαθών ως δώρο Χριστουγέννων.
Ας δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε και βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας ακόμα και σε δύσκολες εποχές. Ας δώσουμε χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη τις ιερές μέρες των Χριστουγέννων.
Αν επιθυμείτε να συμβάλετε σε αυτή την προσπάθειά μας, δηλώστε το ενδιαφέρον σας με γραπτή επιστολή στο e-mail: info@santorinimuseum.com μέχρι και την Τρίτη 12/11 ή τηλεφωνικά στο 2286031101/6981443201/6946678647

Ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας, συνοδοιπόρους σε αυτή την τόσο σημαντική κοινωνική δράση μας!

Ενισχύστε το σκοπό του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου» καλώντας στο 901 11 170 170 (3,67€/κλήση, εντός δικτύου ΟΤΕ) ή από κινητό τηλέφωνο στο 14849 (χρέωση 2,46 €/κλήση) ή στέλνοντας μήνυμα στο 54232 (2,46€/sms)».