Site icon Santonews

Σαντορίνη: ο προορισμός που οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτείς πριν το “βιολογικό check out”

Δημοσίευμα του ιστότοτoπου Lehren

 

 

 

 

 

“Από τη Σαντορίνη, στο Ladakh, εδώ είναι τα κορυφαία 5 μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε μία φορά τη διάρκεια της ζωής σας” γράφει ο αγγλόφωνος ινδικός ιστότοπος Lehren, σημειώνοντας παράλληλα : “Για πολλούς ανθρώπους, τα ταξίδια είναι ένας τρόπος αποτοξίνωσης της ζωής τους μετά από έναν κουραστικό χρόνο με τη δουλειά τους. Ενώ μερικοί ταξιδεύουν για να απαλλαγούν από το άγχος, πολλοί άλλοι ταξιδεύουν για να αναζητήσουν γαλήνη στην ομορφιά της φύσης”.

Στην κορυφή, αυτών των προορισμών που πρέπει να βρεθεί κάποιος πριν το τελικό “check out”, είναι η Σαντορίνη, την οποία το Lehren παρουσιάζει και με ένα βίντεο, ενώ γράφει:

“Γνωστή για τα ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα, τις όμορφες παραλίες με βότσαλα και τα γαλήνια τοπία, η Σαντορίνη είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφθείτε σε αυτή τη ζωή. Η   Σαντορίνη συνιστάται ιδιαίτερα ως προορισμός για μήνα του μέλιτος, οπότε αν σχεδιάζετε μια εκδρομή με το έτερο ήμισυ, τότε η Σαντορίνη είναι ένα must-go. Εκτός από τα όμορφα ηλιοβασιλέματα και την κουζίνα της, η Σαντορίνη είναι επίσης γνωστή για τα αδρανή ηφαίστεια και τις θερμές πηγές της”.

 

 

 

Exit mobile version