Site icon Santonews

“ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, Ο ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ LONELY PLANET, ΣΤΟΥΣ ΙΔΑΝΙΚΟΥΣ ΓΑΜΗΛΙΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

 

 

 

 

   Στους πιο ρομαντικούς προορισμούς του κόσμου, που είναι ιδανικοί για την τέλεση γάμων, αλλά και το μήνα του μέλιτος, δημοσίευσε ο “Lonely Planet”. Ο δημοφιλέστερος ταξιδιωτικός οδηγός του κόσμου, συνεκτιμώντας τις εμπειρίες των αναγνωστών και τις απόψεις των ειδικών του, κατέληξε σε μια δεκάδα, όπου βέβαια, περιλαμβάνεται η Σαντορίνη. Αλλά το ενδιαφέρον είναι, πως εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα, προορισμοί που δεν βλέπει κανείς τόσο συχνά σε αντίστοιχες.

Γράφει το Lonely Planet, στο αφιέρωμά του που αναδημοσιεύτηκε σε πληθώρα διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, και μεταξύ αυτών και η μεγάλη Ιταλική εφημερίδα La Rebublica:

Σαντορίνη, Ελλάδα. Ακραία Ρομαντική και με εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα. Η Σαντορίνη είναι ο κατ ‘εξοχήν τόπος του έρωτα. Αυτό το νησί των Κυκλάδων, με τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια, ήταν πάντα ο ιδανικός προορισμός για ζευγάρια από όλο τον κόσμο. Αυτό ο μαγικός συνδυασμός του ήλιου και της θάλασσας, η οποία εκπέμπει χρώματα και μοναδικές αποχρώσεις, όπως φαίνεται από τις βεράντες , ποτέ δεν απογοητεύει”.

 

Exit mobile version