ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Η ΡΑΝΤΟΝΕ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΛΕ “ΧΡΩΜΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑΣ” ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Η μεγάλη εταιρεία ΡΑΝΤΟΝΕ, που ειδικεύεται στα χρώματα, συνεχίζει ανελλιπώς, να προτείνει το χρώμα που δεσπόζει σε κάθε χρονιά. Για φέτος, είναι το Κλασικό Μπλε, το Γαλάζιο, που δίνει την ηρεμία. Μαζί με αυτό, οι μεγαλύτερες εφημερίδες του κόσμου, ανακηρύσσουν και τους προορισμούς εκείνους που αναδεικνύουν την καλύτερη εκδοχή τους το “Χρώμα της Χρονιάς”. Φέτος η Σαντορίνη, έχει την τιμητική της, καθώς όπως αναφέρουν, εκατοντάδες διεθνή έντυπα, έχει εκπληκτικούς συνδυασμούς του γαλάζιου.

Στο περιοδικό Fοrbes, αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Ίσως πιο πληθωρικό από την “Πρασινάδα” (πράσινο, το χρώμα της Pantone 2017), το Classic Blue-Κλασσικό Γαλάζιο μπορεί να βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Είναι στην απέραντη σκιά του βραδινού ουρανού, το στοχαστικό χρώμα του ωκεανού, ή σε μια μπλε έκρηξη στα μούρα που βρίσκονται στο πρωινό μας. Το Classic Blue είναι γύρω μας – και η Pantone πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το 2020 για να τονίσουμε αυτό το υποβλητικό χρώμα”.

Για τη Σαντορίνη, τονίζει: “

“Αν θέλετε να γνωρίσετε το το Κλασικό Μπλε, κάντε το ταξίδι σας στη Σαντορίνη. Θα αναγνωρίσετε αμέσως το νησί της Ελλάδας από τις δημοφιλείς φωτογραφίες των φωτεινών λευκών κτιρίων του που καλύπτονται από λουλακί τρούλους . Το παραθαλάσσιο τοπίο του Αιγαίου συνθέτει στην πανέμορφη παλέτα ολόκληρου του προορισμού μια ελαιογραφία από την οποία δεν μπορείτε να τραβήξετε το βλέμμα σας”.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης και το αφιέρωμα του Conde Nast Traveller, αλλά και των μεγαλύτερων εφημερίδων του κόσμου

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *