ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

 

 

Επειδή είναι ένας τόπος που πρέπει να επισκεφθείτε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας και δεν έχετε πάντα το χρόνο και πάνω από όλα τα απαραίτητα χρήματα, προτείνουμε μια μικρή επίσκεψη για μερικές μέρες σε αυτό το πανέμορφο νησί των 76 χιλιομέτρων περίπου . Από την Ισπανία επαρκούν περίπου τρεις ώρες πτήσης και οι επιλογές είναι πολλές, συμπεριλαμβανομένου του χαμηλού κόστους. Λόγω της θερμοκρασίας και της μεγάλης εισροής τουριστών που επιλέγουν αυτό το αρχιπέλαγος του νότιου Αιγαίου ως προορισμό, καλό είναι να αποφύγετε την υψηλή περίοδο , και ειδικά τον Αύγουστο”, αναφέρει η ισπανική επιθεώρηση plural.

 

Στο αφιέρωμά της, προτείνει ως ιδανικό χρόνο ταξιδιού την Μεγάλη Εβδομάδα και δίνει επιλογές που είναι προσιτές αυτήν την εποχή. Η Οία είναι μια γραφική γωνία πολύ μεσογειακής αισθητικής. Περπατώντας τους δρόμους που περιτυλίγονται με ασβέστη και διακοσμημένο με μπλε χρώμα, είναι κάτι ιδιαίτερα μοναδικό για τις αισθήσεις”, σημειώνει χαρακτηριστικά. Αλλά και τα Φηρά, σύμφωνα με την plural, έχουν τη δική τους ιδιαίτερη γοητεία και φυσικά πολύ καλές τιμές αυτήν την εποχή, όπως επίσης και το Καμάρι.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται και στα αξιοθέατα του νησιού, όπως τις παραλίες, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στο Ακρωτήρι. “να προσεγγίσετε τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου. Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στη Μεσόγειο. Μερικά από τα ευρήματα που βρέθηκαν εκεί χρονολογούνται από την εποχή του Χαλκού. Τα ερείπια ανήκουν σε μια υπόγεια πόλη που έχει θαφτεί μετά την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης και η διατήρησή της είναι εξαιρετική χάρη στην προστατευτική επίδραση της ηφαιστειακής τέφρας”.

 

 

Fira

 

 

Akrotiri

Puedes ver seguir descubriendo más historias viajeras en Maleta Mundi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *