ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΕΝΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ “EXPRESS”

 

 

   To διαδίκτυο, είναι γεμάτο από φωτογραφίες της Σαντορίνης. Μιλάμε για δεκάδες εκατομμυρίων. Από ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους. Αναμφίβολα, μιας πρώτης τάξης διαφήμιση για το νησί των ηφαιστείων. Είναι όμως παράλληλα και μια μορφή “εναλλακτικού τουρισμού” (πολυφορεμένος όρος, οπότε καλύτερα, ας αποκληθεί συγκριτικό πλεονέκτημα). Το εκπληκτικό φυσικό σκηνικό της Σαντορίνης, είναι τόσο συναρπαστικό, ώστε ακόμα και ένα παλιάς τεχνολογίας κινητό μπορεί να δώσει φωτογραφίες υψηλής αισθητικής.

 

  Κάπως έτσι σκέφτηκαν κάποιοι τουριστικοί επιχειρηματίες, που βρήκαν τον τρόπο να προσθέσουν ένα ακόμα λόγο για να προσελκύσουν επισκέπτες στο νησί (και την επιχείρησή τους φυσικά). “Picture Perfect. Ανακαλύψτε ακριβώς τι προσελκύει επαγγελματίας φωτογράφους σε ειδικά ταξίδια στο εκπληκτικά φωτογενές νησί της Σαντορίνης, που φημίζεται για τις μαύρες αμμουδιές, την Καλντέρα και τις εκκλησίες, με τους μπλε τρούλους”, γράφει η μεγάλης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα “Express”.

 

Τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της κοσμούν αμέτρητα φυλλάδια διακοπών και αυτή την εβδομάδα-μακρά περιοδεία, με επικεφαλής τον επαγγελματίες Phil Malpas και Clive Minnitt, θα διδάξουν ερασιτέχνες πώς να τα συλλάβουν μέσα από το φακό”, γράφει ο ταξιδιωτικός συντάκτης NICK BOULOS και προσθέτει: “Η εστίαση σε τέσσερα χωριά του νησιού – Οία, Φηρά, Ημεροβίγλι και Φηροστεφάνι – οι εκδρομές φωτογραφίας που πραγματοποιούνται στην αυγή και το σούρουπο έχουν ως στόχο να αναδείξουν το νησί στο καλύτερο φως του. Ένα ακόμα εντυπωσιακό σημείο είναι ένας περίπλους με σκάφος και στη συνέχεια πεζοπορία στον κρατήρα του ηφαιστείου της Νέας Καμένης που σφυρηλατούν μνήμες (και φωτογραφίες) που θα διαρκέσουν μια ζωή”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *