Site icon Santonews

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ

& ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

  Ασφαλώς!.  Είναι ένα πορτφόλιο το οποίο αναδεικνύει τη δουλειά μιας φωτογραφία.  Ωστόσο αναδεικνύει και ένα νησί. Τη Σαντορίνη. Μία καταπληκτική φωτογράφηση που έχει να πει πολλά.  “Αυτουργός” η Hannah Couzens που διάλεξε το νησί Για το φως την υποβλητικότητα του τοπίου και το πανέμορφο σκηνικό.

 

   Γράφει χαρακτηριστικά το Profoto.com, Παρουσιάζοντας αυτήν την εμπνευσμένη φωτογράφιση:

 

  “Από μια φωτεινή ηλιόλουστη εκκλησία εξωτερικά προς ένα ένα κελάρι με το ημίφως ενός κεριού, η Hannah αποδεικνύει ότι μπορεί να ταξιδέψει στο φως χωρίς να διακυβεύσει τη δημιουργικότητα της στο γραφικό ελληνικό νησί της Σαντορίνης.

 

(…). Είναι το νοτιότερο από τα νησιά των Κυκλάδων και, όπως όποιος έχει βάλει το πόδι εκεί, θα σας πει. είναι απίστευτα όμορφο.

 

 Η Λονδρέζα φωτογράφος Hannah Couzens επέλεξε το νησί ως τοπίο της, επειδή οι συνθήκες φωτισμού μπορεί να είναι δύσκολες. «Είχα επισκεφθεί τη Σαντορίνη πριν και χάρη στους φίλους που έκανα σε τοπικό επίπεδο, ήμουν σε θέση να επιλέξω μια ποικιλία από εξαιρετικές τοποθεσίες, προσφέρονταν ένα φάσμα μεταξύ των φωτεινών ηλιόλουστων εξωτερικών χώρων και των σκούρων εσωτερικών χώρων, που παρουσίαζαν διαφορετικά προβλήματα φωτισμού που χρειάζονταν λύση. “

 

Ασυνήθιστα για έναν πορτρετίστα  φωτογράφο, το ύφος της Hannah δεν επηρεάστηκε από οποιονδήποτε φωτογράφο συγκεκριμένα. “Ενώ υπάρχουν πολλοί φωτογράφοι που θαυμάζω, βρίσκω τον εαυτό μου να εμπνέεται από την όμορφη κινηματογραφία σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινιες μεγάλου προϋπολογισμού”

 

“Για τη δουλειά μου στο πορτραίτο στούντιο, μου αρέσει να κρατώ τα πράγματα απλά χωρίς περισπασμούς, έτσι μπορώ να αναπτύξω μια σύνδεση με τον πελάτη μου, επιλέγοντας μια ρύθμιση φωτισμού που ταιριάζει καλύτερα σε αυτά και στον χαρακτήρα τους. το περιβάλλον και το διαθέσιμο φως, και στη συνέχεια να δούμε πώς μπορώ να προσθέσω φως για να δημιουργήσω μια ατμόσφαιρα και να αναδείξω το θέμα “.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blue hour (getting chilly)

 

 

 

 

Exit mobile version