«ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ»

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THE TRAVEL, ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

 

 

 

Σαντορίνη, Μύκονος, Σίφνος, Ίος, Κρήτη. Για το καλοκαίρι. Το κάθε νησί με τα δικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα. Η Σαντορίνη;. Το νησί των εραστών, της υπέροχης θέας και των ξεχωριστών παραλιών. Γράφει, χαρακτηριστικά, ο συντάκτης:

«Φυσικά, μπορείτε να πάτε στη Σαντορίνη αν είστε εργένηδες. Αλλά με μερικές από τις πιο όμορφες απόψεις στον κόσμο και τις πολυτελείς βίλες σε περιοχές όπως η Οία και το Ημεροβίγλι, η Σαντορίνη είναι ένα καταφύγιο για μήνα του μέλιτος. Ακόμα και εκείνοι που δεν είναι στο μήνα του μέλιτος τους έρχονται σε αυτό το νησί για να μοιραστούν τις ρομαντικές εμπειρίες τους με τους εραστές από το ηλιοβασίλεμα».

 

Η Σαντορίνη έχει τις ξεχωριστές της παραλίες, κλαμπ και ιστορικές τοποθεσίες, αλλά πολλοί επισκέπτονται το νησί για να απολαύσουν την ονειρική ατμόσφαιρα. Σοβαρά. Η θέα, είναι εντελώς συναρπαστική. Περπατήστε στα πολλά καταστήματα κοσμημάτων στο κέντρο της πόλης (σ.S Φηρά), απολαύστε το πλούσιο ελληνικό φαγητό ενώ βλέπετε την πανέμορφη καλντέρα και απορροφηθείται ηλιοβασιλέματα που σας κόβουν την ανάσα.

 

Αρκεί να περπατήσετε γύρω από το νησί και να θαυμάσετε τα καταγάλανα κτίρια, αλλά υπάρχουν επίσης εκδρομές για τα οινοποιεία, τα ερείπια του κάστρου, τα μουσεία και το περίφημο τελεφερίκ της Σαντορίνης για να απολαύσετε».

 

 

a girl stands on an overlook in mykonos, a couple sits on the steps in santorini
 

Mykonos: The Party Island

Woman in Mykonos
Dana Berez

 

Santorini: Where Lovers Flock

woman in Santorini
Pinterest

 

Sifnos: The Foodie’s Dream

 

Ios: For The Beaches

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *