ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΚΟΥΡ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΚΟΥΡ

Δεκαοχτώ κορυφαίοι αθλητές από τη Γαλλία, τη Σουηδία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, τη Ρωσία και την Ελλάδα, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, υπερνικώντας τη βαρύτητα,

Δεκαοχτώ κορυφαίοι αθλητές  θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, υπερνικώντας τη βαρύτητα

  Σε μεγάλης εμβέλειας γεγονός αναδεικνύεται το 3ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παρκούρ που διοργανώνει η RedBullστη Σαντορίνη.  Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι θα το παρακολουθήσουν πάνω από 2.000 θεατές (σ.σ. μάλλον θα είναι υπερδιπλάσιοι), ενώ πρόκειται μεταδοθεί και σε όλη την Ελλάδα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

  Παράλληλα η Red Bull, θα έχει τη δική της κινηματογράφηση και το εντυπωσιακό υλικό θα διανεμηθεί σε μεγάλα δίκτυα, αλλά και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Δεκαοχτώ κορυφαίοι αθλητές από τη Γαλλία, τη Σουηδία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, τη Ρωσία και την Ελλάδα, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, υπερνικώντας τη βαρύτητα, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα προκριματικά της 11ης Σεπτεμβρίου (στο Φηροστεφάνι) όπου  θα επιλεγούν ακόμα τρεις.

  Παράλληλα οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα, ένα ακόμα εντυπωσιακό βίντεο από τους περσινούς αγώνες, όπου δικαιολογείται απόλυτα η επιλογή τους, να αποτελέσει η Σαντορίνη το απόλυτο σημείο για το ιδιότυπο αυτό άθλημα.

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.redbull.com/en/stories/1331609014694/art-of-motion-2013-warm-up-video