SAF: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ

MIA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ 

 

 

 c8e14758-4490-44ac-b297-03a0e92c06c4Η Στέγη ταξιδεύει στη Σαντορίνη

 

 

Μουσικό εργαστήριο για παιδιά που βρίσκονται στο αυτιστικό φάσμα.
Το εργαστήριο πραγματοποιείται για παιδιά ηλικίας 6-8 και 9-12 ετών και τους γονείς τους.

Παρ 27/05, Σαβ 28/5 & Κυρ 29/5

Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς

Με αφορμή τη διεξαγωγή του εργαστηρίου «η μουσική αγαπάει τον αυτισμό», θα πραγματοποιηθεί βιωματικό μουσικό εργαστήριο ενηλίκων το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στις 19.00 για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Το εργαστήριο συνδιοργανώνεται από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και τo Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, με τη συνδρομή του Ειδικού Δημοτικό Σχολείο Θηρών Φήρας.


Το εργαστήριο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης και αποτελείται από μια σειρά μουσικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του προγράμματος «η μουσική αγαπάει τον αυτισμό». Έννοιες της μουσικής όπως η ταχύτητα, η παύση, ο ρυθμός, το ηχόχρωμα αποτελούν τα βασικά συστατικά του εργαστηρίου και οι συμμετέχοντες καλούνται να παίξουν και να αναλάβουν τον ρόλο του παιδιού και του γονέα.

Προϋποθέσεις: Το εργαστήριο εμπεριέχει κίνηση, πραγματοποιείται στο επίπεδο του πατώματος και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να έχουν μαζί τους ένα μαξιλάρι καθίσματος. Οι συμμετέχοντες που έχουν κινητικά προβλήματα θα πρέπει να το αναφέρουν κατά την τηλεφωνική κράτηση της θέσης.

Χώρος διεξαγωγής: Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης, Παραλία Βλυχάδας, Σαντορίνη

Για δηλώσεις συμμετοχής: 22860 85141

Η τηλεφωνική κράτηση θέσης είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή και την απλή παρουσία στο βιωματικό μουσικό εργαστήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *