Site icon Santonews

RYANAIR: «Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ»

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

 

 

Η είδηση, έρχεται από το εξωτερικό και συγκεριμμένα από τη Ρουμανική εφημερίδα economica.net, που αναφέρεται στις περικοπές πτήσεων προς το Βουκουρέστι. Ο σημερινός διευθυντής πωλήσεων της Ryanair στη ρουμανική πρωτεύουσα, δήλωσε χαρακτηριστικά, πως η καλύτερη απόφαση που πήρε κατά το περασμένο έτος ήταν το άνοιγμα της διαδρομής Αθήνα-Σαντορίνη, όπου- όπως αναφέρει στην εφημερίδα- οι τιμές είναι οι ίδιες με αυτές από το Βουκουρέστι στη Λισαβόνα, επειδή ήταν από ένα ενιαίο φορέα, την Aegean Airlines, αλλά η πτήση (σ.σ Αθήνα-Σαντορίνη) είναι μόνο 25 λεπτά. «Μπορώ να κάνω τρεις ή τέσσερις πτήσεις προς Σαντορίνη την ίδια ημέρα, ενώ για τη Λισαβόνα να πετάξω μόνο μία φορά. Το Βουκουρέστι έχει δυνατότητες, αλλά μπλοκάρει», είπε ο O’Brien.

Δεν είναι δηλαδή τυχαίος αυτός ο καταιγισμός διαφημιστικών προσφορών από τη χαμηλού κόστους εταιρεία. Φυσικό είναι, πως οι τιμές δεν θα παραμείνουν ίδιες, αλλά τουλάχιστον ο ανταγωνισμός και το άνοιγμα της αγοράς, θα τις κρατήσει σε πιο λογικά πλαίσια, όταν στο εγγύς παρελθόν μια πτήση ανάγκης προς την πρωτεύουσα με επιστροφή, στοίχιζε σχεδόν όσο η μηνιαία σύνταξη του ΟΓΑ.

http://www.economica.net/dupa-blue-aie-si-wizz-air-zboara-de-la-bucuresti-la-lisabona-care-sunt-preturile-la-bilete_113528.html

Exit mobile version