Site icon Santonews

ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; 9 ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ- ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

 

  

  Είναι μάλλον μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις της Σαντορίνης.  πρόκειται για μία λίστα που αναφέρει τους μαγικούς προορισμούς του πλανήτη αλλά επικεντρώνεται σε πόλεις.  Και ο συντάκτης σπεύδει να ξεκαθαρίσει: η Σαντορίνη τεχνικά πρακτικά δεν είναι πόλη. αυτό γιατί οι υπόλοιποι 9 προορισμοί είναι  πόλεις, πασίγνωστες για την ποικιλία των αξιοθέατων και την ιστορία τους στο χώρο του τουρισμού και μάλιστα του ρομαντικού τουρισμού.  Παραδείγματος χάριν, Παρίσι Βενετία Amsterdam κι άλλες.

 

   Γράφει χαρακτηριστικά το διαδικτυακό περιοδικό τhe Travel: “Αν και τεχνικά δεν είναι πόλη, το νησί της Σαντορίνης εξακολουθεί να είναι ένας δημοφιλής προορισμός για μήνα του μέλιτος για διάφορους λόγους. Ο πιο διάσημος και καλύτερος λόγος, για να επιλέξετε τη Σαντορίνη για το μήνα του μέλιτος είναι ότι διαθέτει ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ηλιοβασιλέματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Εάν θέλετε μια αληθινά ποικιλόμορφη ώρα  στο μήνα του μέλιτος, σημειώστε ένα σημείο στο νησί όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την διάχυση του φωτός στο πέλαγος.

 

Αν και η Σαντορίνη έχει και τα πάρτι, είναι συνήθως ένα μέρος όπου μπορείτε να περάσετε τις μέρες και τις νύχτες σας περιπλανώμενοι  δίπλα στη θάλασσα, να χαλαρώσετε δίπλα στην πισίνα και να περπατήσετε αργά, μέσα σε ειδυλλιακά χωριά, δοκιμάζοντας αυθεντικό ελληνικό φαγητό”.

 

 

10COPENHAGEN, DENMARK

 

 

 

9DUBROVNIK, CROATIA

 

 

 

8VIENNA, AUSTRIA

 

7BRUGES, BELGIUM

 

6BARCELONA, SPAIN

5VENICE, ITALY

 

4PRAGUE, CZECH REPUBLIC

 

3PARIS, FRANCE

 

2AMSTERDAM, THE NETHERLANDS

 

1SANTORINI, GREECE

 

Exit mobile version