Site icon Santonews

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ: ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΑΣ, ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

“ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗΣ ΘΕΑΣ”

 

 

  Η φήμη της Σαντορίνης, ως κορυφαίου προορισμού για γάμο ή μήνα του μέλιτος, είναι τόσο λαμπερή που, ακόμα κι αν στις σχετικές λίστες, δεν καταλαμβάνει την πρώτη θέση, είναι εντούτοις η εικόνα, που κοσμεί κάθε σχετικό αφιέρωμα. Το ιταλικό ειδησεογραφικό portal, Si Viaggia, αφού επαινέσει τη σταθερότητα των ιταλικών προορισμών, αναφέρεται στην κορυφαία δεκάδα. Πρώτη έρχεται η “Πόλη του Φωτός”, το Παρίσι που μάλλον δύσκολα θα αγνοηθεί από κάθε λίστα, τη στιγμή που δεκάδες ταινίες, έχουν απαθανατίσει ρομαντικούς έρωτες στις γέφυρες του Σηκουάνα.

Στη δεύτερη θέση, έρχεται το “London Eye”, αυτή η αμφιλεγόμενης αισθητικής τεράστια ρόδα λούνα-παρκ, όπου πολλοί ενηλικιώνονται ερωτικά, παλιμπαιδίζοντας σε ιλιγγιώδη ύψη, μέσα από την ασφάλεια μιας περίκλειστης καμπίνας. “Εδώ στη μεγαλύτερη ρόδα (του κόσμου): μπορείτε να νοικιάσετε μια ιδιωτική καμπίνα και με ένα ποτήρι σαμπάνιας να γιορτάσετε μια ιδιαίτερη στιγμή και να εκδηλώσετε την αγάπη αναλμβάνοντας μια αιώνια δέσμευση”.

Αλλά μετά είναι η σειρά της Σαντορίνης. “με τη μαγευτική Ελληνικά Οία, διάσημη για το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του κόσμου. Για διακοπές και ένα νησί πραγματικά στην κορυφή για τους λάτρεις της ονειρεμένης θέας”.

Άρα, μόνος αντίπαλος. Το Παρίσι.

Exit mobile version