Site icon Santonews

Ρολόι Σαντορίνη: Μια επιλογή δώρου για λε(φ)τά αισθήματα

 

 

 

Το λαϊκό άσμα λέει: «Θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι». Αν όμως κάποιος έχει στην κατοχή του ένα  «Hublot Classic Fusion Santorini King Gold Limited Edition» και το πουλήσει, αγοράζει όχι μόνο κομπολόι, αλλά ολόκληρο κομπολογάδικο μαζί με την αυλή του γείτονα.

Περί ορέξεως και τσέπης βέβαια, ουδείς λόγος και ουδείς ψόγος. Άλλωστε, ακόμα και τα παιδιά, ματσωμένα όπως είναι από τα κάλαντα, μπορούν πολύ απλά να διαθέσουν 38.500 ευρώ για να αγοράσουν αυτό το υπέρκομψο μαραφέτι. Διότι τόσο κάνει, επισήμως.

Ακριβό;. Σιγά!. Άλλωστε όπως αναφέρει και ειδική στο λάιφστάιλ ιστοσελίδα : «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα καλό ρολόι ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο ένα στυλάτο αντρικό ντύσιμο. Με αυτό ως αρχή, υπάρχει ωραιότερο και πιο στοχευμένο δώρο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου από ένα καλό ρολόι;».

Εν ανάγκη, μπορείτε να καταφύγετε και στους παππούδες. Αντί να ξοδεύουν τα λεφτά τους σε μακαρόνια Μαράτα και να σταυροκοπιούνται, κάθε φορά που βλέπουν την τιμή της φέτας και του λαδιού, ας κάνουν επιτέλους μια μικρή υπέρβαση.

Exit mobile version