Site icon Santonews

ΡΕΣΙΤΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΤΟΥ Γ. ΜΠΟΥΛΙΕΡΗ

ΜΕΓΑΡΟ ΓΚΥΖΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 19:00

 

 

“Ο τελειόφοιτος σπουδαστής του Εθνικού Ωδείου Θήρας στο πρώτο του προσωπικό ρεσιτάλ κιθάρας, δύο ημέρες πριν τις απολυτήριες Πτυχιακές του Εξετάσεις.

Ο Γιάννης Μπουλιέρης γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στη Σαντορίνη. Από ηλικία 9 ετών ασχολείται με τη μουσική και φοιτά στο Εθνικό Ωδείο.
Αυτή τη στιγμή, είναι τελειόφοιτος σπουδαστής Κιθάρας στο Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Θήρας στην τάξη του Κωνσταντίνου Γρηγορίου. Έχει εμφανιστεί σε πλήθος εκδηλώσεων που έχουν διοργανωθεί από το Εθνικό Ωδείο και το Δήμο Θήρας, ενώ τον Μάιο του 2013 εμφανίστηκε προσκεκλημένος από το Εθνικό Ωδείο Βριλησσίων σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη “Λίλιαν Βουδούρη” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια Κιθάρας με διακεκριμένους σολίστες όπως οι Ricardo Jesus Gallén Garcia, Ευάγγελος Μπουντούνης, Κώστα Γρηγορέα, Γιώργο Μπεχλιβάνογλου, Αντώνη Χατζηνικολάου, Μιχάλη Μπρούζο και
Άρη Λαναρίδη (Ντούο Animacorda) καθώς και σεμινάρια μουσικής έκφρασης “Perform the Story”.
Είναι, επίσης, τελειόφοιτος του Τμήματος Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης Παράρτημα Ρεθύμνου”.

Exit mobile version