Rapid test στους εργαζόμενους του Δήμου Θήρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

 

     “Αρνητικά ήταν και τα 60 test που πραγματοποιήθηκαν στο μεγαλύτερο ποσοστό των υπάλληλων στο Δήμο Θήρας όπου βρέθηκε χθες Τρίτη 9 Μαρτίου το κλιμάκιο του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας για τη διενέργεια rapid test στους εργαζόμενους, ακολουθώντας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τους πολίτες.

 

 

     Η προσπάθεια αυτή του Δήμου στοχεύει στην πληρέστερη καταγραφή της προόδου του ιικού φορτίου ώστε να εξαχθούν στοιχεία για την πορεία του ιού στο νησί.

 

 

     Με τη διενέργεια των rapid test παρακολουθείται κι ελέγχεται άμεσα σε διαγνωστικό επίπεδο η διακύμανση, ώστε να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα, συντηρώντας την ομαλή πορεία στον τόπο μας.

 

 

     Ο Δήμος Θήρας και προσωπικά ο Δήμαρχος Αντώνης Σιγάλας, βρίσκεται σε άμεση επαφή κι ενημερώνεται  από το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου κ. Βασίλη Μαλαματένιο για την πορεία του ιού και καλεί όλους τους κάτοικους να κάνουν το τεστ, συμβάλλοντας όλοι για το κοινό καλό.

 

 

Συνεχίζονται οι δωρεάν καθημερινοί έλεγχοι

 

 

     Το κλιμάκιο του ΓΝΣ συνεχίζει τα δωρεάν rapid test σύμφωνα με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο νοσοκομείο ενώ το Σάββατο 13 Μαρτίου, στις εκτός νοσοκομείου επισκέψεις, θα βρίσκεται στη Θηρασιά.

 

 

 

Ο Δήμαρχος Θήρας

Αντώνης Σιγάλας”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *