ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
 
 
 
    “To Ίδρυμα του Πτωχοκομείου Θήρας ανακοινώνει την διοργάνωση τηλεμαραθωνίου, με σκοπό την συγκέντρωση ποσού που θα συνδράμει στην αποπεράτωση των έργων ανοικοδόμησης, των κτιριακών εγκαταστάσεων και των έργων επέκτασης της δομής φροντίδας ηλικιωμένων, στην Έξω Γωνιά Σαντορίνης.
 
 
  Μετά τη συνεδρίαση με τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, συναποφασίστηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής του τηλεμαραθωνίου η 20η Ιανουαρίου, το πρωί της οποίας και λόγω του εορτασμού του Αγίου Ευθυμίου, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ευθύμιου (ναός του Πτωχοκομείου), χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ.κ. Επιφανίου.
 
 
  Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας (20/1) το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι θα διεξάγει αυτόν τον «Μαραθώνιο Αγάπης» μέσα από τη μία Πτέρυγα του Ιδρύματος που έχει ήδη ολοκληρωθεί και από το στούντιο του σταθμού.
 
 
  Οι καταβολές αυτές των φυσικών και νομικών προσώπων μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:
1) Είτε με απευθείας έμβασμα δια ζώσης ή με e-banking στους ειδικούς λογαριασμούς που το Ίδρυμα του Πτωχοκομείου έχει ανοίξει κατόπιν ειδικής αδείας που εξασφάλισε από το Υπουργείο Εργασίας, θέτοντας ως αιτιολογία «Υπέρ του τηλεμαραθωνίου του Πτωχοκομείου Θήρας».
 
  Οι λογαριασμοί αυτοί είναι :
Alpha Bank αρ.λογ. IBAN: GR2701406230623002002029807 BIC: CRBAGRAA
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος αρ. λογ. IBAN: GR1001103510000035100685193 BIC: ETHNGRAA
 
2) Είτε καλώντας στα τηλέφωνα : 22860 31098 & 6987484417 & 6987484496 & 6987484737 είτε με email: ptthiras@gmail.com και στο Messenger της Σελίδας «Πτωχοκομείο Θήρας» στο facebook δηλώνοντας το όνομα, το τηλέφωνό τους και το ποσό συνδρομής των. Ακολούθως η επιτροπή του Ιδρύματος θα φροντίσει να εισπράξει με σφραγισμένα και αριθμημένα μπλοκ είσπραξης ποσών τις καταβολές αυτές, επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τους ενδιαφερόμενους.
 
 
  Τα ονόματα των ενδιαφερόμενων θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου (εκτός εκείνων που τυχόν επιθυμούν να συνδράμουν ανώνυμα!)
Ευχαριστούμε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι VOLCANO TV από όπου θα μεταδοθεί ζωντανά ο τηλεμαραθώνιος σε συνεργασία με τους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Επίσης Ευχαριστούμε τη τοπική έντυπη «Εφημερίδα ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ» και τα ενημερωτικά site του νησιού NeaSantorinis.gr, SantoriniMagazine.gr, AgoraPress.gr, SantoNews.com, SantoriniPress.gr, Atlantea.gr, για την προβολή της διοργάνωσης και την ενεργή συμμετοχή τους, μέσω των δημοσιογράφων τους στο ραδιο-τηλεμαραθώνιο.
 
 
  Με την παρούσα θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας εκ μέρους, του Προέδρου Σεβ. Μητροπολίτου Θήρας κ.κ. Επιφανίου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Φιλοξενουμένων του Ιδρύματος, σε όλους όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν και να συνδράμουν οικονομικά”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *