“ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο κ. ΖΩΡΖΟΣ;”.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΤΩΡΑ”

 

 

 

“Αφήσαμε τον κ Ζώρζο δυο ημέρες να ξεκουραστεί από τα ευφάνταστα όνειρα στα οποία ζει και ονειρεύεται εδώ και καιρό. Η έλλειψη εξουσίας φαίνεται να τον έχει ενοχλήσει και να τον έχει επηρεάσει  αφάνταστα.

 

Πριν πάμε ωστόσο σε μερικά ερωτήματα ουσίας και όχι ανύπαρκτων θεωρημάτων, θα θέλαμε να κάνουμε πρώτα τις εξής επισημάνσεις:

 

Α) Ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε τη φράση «Καμένη γη»  σε δημόσια τοποθέτηση, ούτε υπονοήσαμε κάτι τέτοιο. Πάντα υποστηρίζαμε και υποστηρίζουμε πως «ό,τι μπορούσατε κάνατε».

 

Β) Έχετε κριθεί από το λαό της Σαντορίνης και της Θηρασιάς και η πραγματικότητα, αν και σκληρή, είναι η εξής μία: Από το 69% που είχατε λάβει, βρεθήκατε με την τόσο «πετυχημένη» Δημαρχία σας όπου μόνο εσείς υποστηρίζετε στο 29% και απ’  ότι φαίνεται η μείωση των ποσοστών σας ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί, συνεχίζεται.

 

Οι πολίτες που μόνο αυτοί κρίνουν  να είστε βέβαιος ότι αντιλαμβάνονται τη διαφορά στο ύφος, το ήθος και την εργατικότητα.

Μην έχετε καμία αμφιβολία. 

 

Γ) Είναι τουλάχιστον πρωτοτυπία να συντάσσεις δελτίο τύπου για να υπερασπιστείς το έργο που νομίζεις ότι έχεις κάνει και τελικά να αποδεικνύεις ότι απέτυχες και ότι τα σημερινά προβλήματα είναι το αποτέλεσμα της ανεπάρκειας εννέα χρόνων.

 

Δ) Κύριε Ζώρζο είστε τουλάχιστον ασυνεπής όταν ακόμα και τώρα αμετανόητος, αρνείσθε να αναγνωρίσετε τα δικά σας λάθη παίρνοντας στο λαιμό σας και τους συνεργάτες σας,  ενώ την ίδια στιγμή μας ζητάτε να έχουμε την ευθύνη για τους χειρισμούς μια άλλης δημοτικής παράταξης.

 

 

Ε) Για εσάς φταίνε πάντα οι άλλοι. Τα συμφέροντα , η τεχνική υπηρεσία, το ΤΑΥΠΕΔ, η κυβέρνηση, η κρίση, ο Κορονοϊός, οι κακοί νόμοι,  οι κακοί συνεργάτες λες και δεν τους διαλέξατε εσείς. Είστε τόσο αμετροεπής που  σε λίγο θα μας πείτε ότι ευθύνεται ακόμη και το ηφαίστειο που παραμένει ενεργό … και όχι εσείς για τις δικές σας επιλογές και αποφάσεις.

 

Πάνω από όλα  όμως για εσάς πάντα ευθύνεται ο «κακός  Ορφανός»  και κανείς άλλος.  Με αυτό κοιμάστε και με αυτό αναπνέετε. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό, ίσως άλλοι μπορέσουν να κάνουν κάτι, για να το ξεπεράσετε.

 

Και ας περάσουμε σε μερικά ερωτήματα εφόσον είπαμε να λέμε μόνο την αλήθεια όπως εμείς πάντα κάνουμε γιατί έχουν ενδιαφέρον :

 

ΕΡΩΤΗΜΑ 1ον

-Κύριε Ζώρζο πως γίνεται από τη μία να με θεωρείτε υπεύθυνο για όλα τα κακά και από την άλλη να θέλετε να συνεργαστούμε στο ίδιο ψηφοδέλτιο . Και τα δύο μαζί δεν συμβαδίζουν. Είναι τουλάχιστον παράλογο αν δεν υποκρύπτει σκοπιμότητα έναντι των συμπολιτών μας.

 

ΕΡΩΤΗΜΑ 2ον

-Κύριε Ζώρζο , είναι αλήθεια ή όχι ότι μου κάνατε πρόταση στις εκλογές του 2014 και με πολύ έντονο τρόπο μου τάζατε τον ουρανό με τ’ άστρα  για να δεχτώ την πρότασή σας;

 

ΕΡΩΤΗΜΑ 3ον

-Κύριε Ζώρζο, είναι αλήθεια  ή όχι ότι επανήλθατε ξανά τον Ιανουάριο του 2019 να μου προτείνετε να συνεργαστώ μαζί σας και επίσης επιχειρούσατε να με πείσετε να κατέβω υποψήφιος με εσάς;

Ακόμα και την  τελευταία στιγμή μάλιστα, ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, προσεγγίζατε στελέχη του συνδυασμού μας, παζαρεύοντας τις ψήφους των πολιτών των νησιών, σαν να σας ανήκουν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *