Site icon Santonews

“ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ELLE

 

 

Εκτενές αφιέρωμα στη Σαντορίνη, έκανε το περιοδικό ELLE, προτείνοντας τα καλύτερα μέρη του νησιού. Γράφει χαρακτηριστικά η συντάκτρια   ROSE MINUTAGLIO:

“Δεν ντρέπομαι καθόλου να παραδεχτώ ότι το Mamma Mia ήταν μια από τις αγαπημένες μου ταινίες στο λύκειο. Τα beach party. Το κρυστάλλινο νερό. Αυτή η ρομαντική νησιωτική ενέργεια. Ήταν όλα τόσο ονειρικά . Μόλις έγινε ασφαλές να ταξιδεύω ξανά, υπήρχε μόνο ένα μέρος που ήθελα να είμαι: σε μια παραλία της Ελλάδας να διασκεδάζω — και να νιώθω νούμερο ένα.

Το εφηβικό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα σε πρόσφατες διακοπές στην όμορφη Σαντορίνη, το supermodel όλων των ελληνικών νησιών. Βρίσκεται στο Αιγαίο Πέλαγος, η Σαντορίνη φημίζεται για τα λευκασμένα από τον ήλιο κτίρια, τις ροζ βουκαμβίλιες και την εκθαμβωτική πανοραμική θέα. Το νησί έχει επίσης απίστευτες παραλίες, νυχτερινή ζωή, και (φυσικά) κουζίνα. Σκεφτείτε: φρέσκια φέτα περιχυμένη με ελαιόλαδο, ζουμερές ντομάτες γεμάτες γεύση και ζωηρό λευκό κρασί.

Υπάρχει ο παράδεισος και μετά είναι η Σαντορίνη”.

 

Πολιτιστικό Κέντρο Συμπόσιο

ELEF IV

Κρουαζιέρα με καταμαράν

ROSE MINUTAGLIO

Ναός Αγίου Νικολάου

JORG GREUEL

Το σκονισμένο μονοπάτι προς τον Άγιο Νικόλαο είναι επισφαλές —και απότομο— αλλά αξίζει μια επίσκεψη με τα σωστά παπούτσια. Η ταπεινή εκκλησία, χτισμένη σε ένα βραχώδη βράχο, έχει το παραδοσιακό τρίπτυχο των καμπάνων που θα δείτε σε όλη την Ελλάδα. Στους γκρεμούς προς τα κάτω για να βρείτε τον Άγιο Νικόλαο (και, προειδοποίηση, μπορεί να είναι δύσκολο να τον βρείτε) θα περάσετε μια πλακόστρωτη σκάλα όπου, στη δεξιά πλευρά, υπάρχει μια τρύπα στη λευκή ηφαιστειακή τέφρα με θέα στη θάλασσα . Η ρωγμή ονομάζεται «Καρδιά της Σαντορίνης». Δύο εκπληκτικά αξιοθέατα, ένας περίπατος”.

 

Στη συνέχεια προτείνει εστιατόρια και ξενοδοχεία για να τα απολαύσει ο επισκέπτης.

 

ΠΗΓΗ: ELLE

Exit mobile version