“ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

 

 

“Με τη σημερινή  ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ η Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας , εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια και εύχεται καλή δύναμη στο νέο ξεκίνημα των 108 νέων φοιτητών των σχολείων μας,   που πέρασαν με επιτυχία από αυτή τη δύσκολη δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

 

 

Βγήκατε νικητές , μέσα από μια έτσι και αλλιώς δύσκολη μάχη σε μια απαιτητική χρονιά λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και της διαχείρισής της από την πλευρά της κυβέρνησης.  Οι συνθήκες που βιώσατε μέχρι να δώσετε τις εξετάσεις  ήταν αρκετά δύσκολες , αφού για μήνες κάνατε μάθημα μπροστά σε έναν υπολογιστή, παλεύοντας με τη σύνδεση του Ίντερνετ, με αβέβαιη για πολύ καιρό την ημερομηνία διεξαγωγής τους και την ύλη των εξετάσεων. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα και αν αυτό ικανοποιεί η όχι τις δικές σας – για την ώρα ενδεχομένως – επιδιώξεις, η μάχη που δώσατε με αυτούς τους όρους, μόνο υπερηφάνεια πρέπει να σας διακατέχει.

 

 

Είμαστε βέβαιοι πως δίπλα στη χαρά σας για την εισαγωγή σας στο πανεπιστήμιο υπάρχουν η ανασφάλεια  για το τι θα ισχύσει φέτος στη λειτουργία των Πανεπιστημίων. Είναι υπαρκτό το άγχος και η αγωνία για το αν η οικογένειά σας είναι σε θέση να σας στηρίξει εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.  Δεν αγνοούμε και την προσπάθεια που θα καταβληθεί από  εσάς  που  δεν καταφέρατε να πετύχετε τους στόχους σας  για να επιλέξετε μια σταδιοδρομία επαγγελματικής εκπαίδευσης , συχνά με υψηλό κόστος.

 

 

  Η αρχή είναι μπροστά και η λύση βρίσκεται στα χέρια σας.

Η ενεργητική συμμετοχή και η δράση μέσα από τους Συλλόγους και τους αγωνιστικούς φορείς των νέων για σπουδές και ζωή με δικαιώματα είναι ο δρόμος που πρέπει να εμπιστευτεί η νέα γενιά.

Καλή Δύναμη!!

 Σαντορίνη 28/08/2020                           Για τη Λαϊκή  Συσπείρωση Θήρας

                                                               ΜΑΡΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥ    ΚΟΚΚΑΛΗ  ΑΚΥΛΙΝΑ”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *