“ΤΩΡΑ” ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

  “Πολύ εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που  έγινε μεταξύ του επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΤΩΡΑ για τη Σαντορίνη και την Θηρασιά» κ. Μανόλη Ορφανού και των εκλεγμένων  του συνδυασμού κ.Αντώνη Χάλαρη και κ. Πέτρο Πρέκα και του Σωματείου Τουριστικών Λεωφορείων  Σαντορίνης « ΣΩΜ.Τ.ΛΕ.Σ» .

 

 

  Κατά τη συνάντηση η οποία διήρκησε αρκετή ώρα, ο πρόεδρος του Σωματείου  κ. Λουκάς Φωτεινός καθώς και τα μέλη του Δ.Σ  εξέθεσαν στον κ. Μανόλη Ορφανό αρκετά από τα προβλήματα που  αντιμετωπίζει ο κλάδος τους με κυριότερα τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

 

 

  Ένα ακόμη πρόβλημα που εξέθεσαν στον κ. Μανόλη Ορφανό τα μέλη του ΔΣ ανάμεσα στα άλλα, είναι και το πρόβλημα στους χώρους στάθμευσης  που είναι συγκεκριμένοι και δεν επαρκούν.

 

 

  Από την πλευρά του ο επικεφαλής του  Δημοτικού Συνδυασμού «ΤΩΡΑ για τη Σαντορίνη και την Θηρασιά» κ. Μανόλης Ορφανός, άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα και τα αιτήματα του Σωματείου συμφωνώντας μαζί τους  τονίζοντας  πως είναι αντίθετος σε πρακτικές  όπου δεν υπάρχουν  κανόνες  και  διαφάνεια και δεν λύνονται προβλήματα αλλά αντιθέτως λιμνάζουν.

 

 

  Στη συνάντηση εκτός του προέδρου του Σωματείου  και των μελών του Δ.Σ , μετείχαν ακόμη και ο κ. Στάθης Κορωνιός αντιπρόεδρος και Κωνσταντίνος Δαρζέντας  γραμματέας του Σωματείου “.

 

 

 

 

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «ΤΩΡΑ για τη Σαντορίνη και την Θηρασιά»

Δημοτικός Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *