“ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ”

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΪΝΑΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

Τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Μάινα, όρισε ως εντεταλμένο για τα θέματα και τις αρμοδιότητες που αφορούν στην Πολεοδομία Θήρας, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Σιγάλας. Ο ορισθείς, είναι Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακό στην Μεγάλη Βρετανία και στις πρόσφατες εκλογές, αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς με την πρώτη κάθοδό του στα κοινά, κατετάγη μεταξύ των πρώτων εκλεγμένων, αποσπώντας 504 σταυρούς προτίμησης.

Ο ίδιος, δήλωσε: “Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά για το καλό του νησιού μας, ήταν απόφαση ευθύνης. Η τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου να με εκλέξουν, και μάλιστα με πολύ μεγάλο αριθμό σταυρών προτίμησης, με γέμισε χαρά, αλλά μεγάλωσε και την ευθύνη μου.

Τώρα, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Σιγάλας, μου έκανε μια ακόμα τιμή, ορίζοντάς με ως εντεταλμένο σύμβουλο σε ένα πολύ νευραλγικό τομέα του Δήμου.

Μεγάλωσε έτσι, και η ευθύνη μου, απέναντι στη Σαντορίνη και τους ανθρώπους της. Για μένα, ήρθε η ώρα της σκληρής δουλειάς. Δίπλα στον δημότη και μαζί με τον δημότη. Και φυσικά, είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά. Τα αποτελέσματα, θα τα κρίνει o Δήμαρχος που μου ανέθεσε τη μεγάλη ευθύνη και ο κόσμος που με εμπιστεύτηκε”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *