“ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ”

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλης Γλυνός προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

 

«Μια δύσκολη και ιδιαίτερη εξαιτίας της πανδημίας σχολική χρονιά έφθασε στο τέλος της . Η αγωνία  πήρε τέλος αφού  οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν  και τα αποτελέσματα αυτών έχουν αναρτηθεί ήδη. Δείχνουν την  απόλυτη επιτυχία που για άλλη μια φορά πέτυχαν οι απόφοιτοι των λυκείων σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

 

 

Οι μαθητές μας δεν λύγισαν  από τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που έφερε,  η δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι. Αντιθέτως  αγωνίστηκαν με ψυχραιμία μεθοδικότητα,  επιμονή, και   πάθος  για να διεκδικήσουν τα όνειρα τους.  Η επιτυχία τους σήμερα τους φέρνει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση τους.

 

 

Σε όλους τους νέους και τις νέες σε Δωδεκάνησα και Κυκλάδες θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν και πέτυχαν.

 

 

Συγχαρητήρια αξίζουν όμως εκείνοι που μόχθησαν προσπάθησαν πολύ αλλά δεν τα κατάφεραν.  Τους προτρέπω να μην το βάλουν κάτω.  Δεν  είναι  πάντα οι δρόμοι στη ζωή ανοικτοί. Σημασία έχει η επιμονή και ο διαρκής αγώνας για την υλοποίηση του ονείρου. Νικητής στη ζωή είναι εκείνος που δεν λυγίζει,  εκείνος που ξέρει να πέφτει και να σηκώνεται ξανά, για μια νέα πορεία, για μια νέα μάχη για την επίτευξη του στόχου.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στο Νότιο Αιγαίο έδειξαν την επιμονή  και την εντατική δουλειά όλων και των μαθητών και των εκπαιδευτικών . Σε όλου ς αξίζουν τα συγχαρητήρια .

Σε λίγα χρόνια το Νότιο Αιγαίο θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί τους νέους επιστήμονες που θα του δώσουν τη δυναμική που τόσο έχει ανάγκη στην πορεία για την ανάπτυξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *