“ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ”

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΙΑΣ

 

 

 

“Συμπολίτες μας
Αφήνοντας πίσω το 2021 έχουμε να μετρήσουμε καλές και κακές στιγμές. Το τέλος του 2021 μας βρίσκει σε παρόμοιο κλίμα με το 2020 είμαι όμως βέβαιος ότι με πίστη όλοι θα βγούμε από αυτόν τον γολγοθά. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την μάχη και είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό φτάνει στο τέλος του και θα βγούμε νικητές! Εγω και το συμβούλιο μου παλεύουμε για το καλό της Οιας μας μπορεί να μην καταφέραμε το μέγιστο όμως προσπαθούμε και θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μας σαν να είναι η πρώτη μας μέρα. Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε όλοι αρωγή σε αυτήν την προσπάθεια και στυλοβάτες εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο του χωριού μας.
 
 
  Με τιμόνι στραμμένο μόνο στην επιτυχία και το καλό του τόπου μας σας εύχομαι από τα βαθύ της καρδιάς μου καλή χρονια γεμάτη υγεία ευτυχία χαρά αγάπη χαμόγελα επαγγελματικές και προσωπικές επιτυχίες
Και να θυμάστε πάντα μετά την κατέφυγα έρχεται η ξαστεριά ας είναι μια χρονια γεμάτη ειρηνη στον πλανήτη μας και φυλετικές διακρίσεις.
 
 
  Χαρούμενο το 2022 ας είναι η χρονια όλων μας
2022 ευχές στα σπίτια όλου του κόσμου.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Οιας
Αντωνης Ν. Παγωνης”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *