Site icon Santonews

“Όλοι μαζί, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας”

Μαρία Χανιώτη υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στις Κυκλάδες

 

 

 

 

 

“Το γεγονός ότι επιλέχθηκα για το ψηφοδέλτιο Κυκλάδων είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα. Αποτελεί όμως και μεγάλη ευθύνη η συμμετοχή μου σε αυτόν τον αγώνα  για τη δημοκρατία, για την Δικαιοσύνη, για την Ελπίδα.

Αφού πρώτα ευχαριστήσω τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και τα αρμόδια όργανα για την εμπιστοσύνη τους, δεσμεύομαι να δώσω, μαζί με τα στελέχη, τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αυτή την πολιτική μάχη με αξιοπρέπεια, πολιτικό πολιτισμό και ανιδιοτέλεια. Να μοιραστώ το προοδευτικό όραμα, τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Την υποψηφιότητα αυτή, τη μοιράζομαι με τις γυναίκες των Κυκλάδων, που υπό-εκπροσωπούνται στα κέντρα λήψης αποφάσεων της χώρας, όπως το σύνολο των γυναικών.

 

 

Η ισότιμη συμμετοχή γυναικών στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την έμπρακτη στήριξη της ισότητας στη χώρα μας, ένα θετικό παράδειγμα για τη μετάβαση σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών.

Αυτή τη δύσκολη, για τη χώρα, συγκυρία, δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε ότι οι δυσκολίες μας αφορούν όλους.

 Όλοι μαζί πρέπει, με τη συμμετοχή μας, να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

Η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, της ακρίβειας, της ανασφάλειας για την μεσαία και μικρομεσαία περιουσία , η κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκονται τα νησιά μας ,τα οποία πρέπει να κεφαλαιοποιήσουν σε υποδομές την επανέναρξη της τουριστικής οικονομίας και την περαιτέρω ανάπτυξη που μαζί θα πετύχουμε .

Η ανάπτυξη που επιτυγχάνουν οι Κυκλαδίτες/ισσες κάθε χρόνο, να επιστρέφει σε έργα και υποδομές ΠΡΩΤΑ για εμάς τις ίδιες/ους και τα παιδιά μας, εδώ, στα νησιά μας.  .

Η ανεξέλεγκτη ανάπτυξη, οι τεράστιες ανάγκες που προκύπτουν λόγω της νησιωτικότητας -που αποτελεί άγνωστη λέξη για το κράτος των Αθηνών – επηρεάζουν τις ζωές μας και συρρικνώνουν το μέλλον των παιδιών μας είναι τα προτάγματα.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, νησιώτες και νησιώτισσες, ως υποψήφια Βουλευτής, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τις ίδιες αξίες και αρχές που πορεύτηκα μέχρι σήμερα, χωρίς δισταγμούς, εκπτώσεις και παρεκκλίσεις.

 

 

Με τις ίδιες αξίες και αρχές που υπηρέτησα την αυτοδιοίκηση τόσο ως δημοτική σύμβουλος όσο και ως αντιδήμαρχος.

Με τις ίδιες αξίες και αρχές θα δώσω την μάχη με όλες/ους εσάς, φίλους/ες, συντρόφισσες/ους, συνοδοιπόρους για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ κυβέρνηση και να επιστρέψει η χώρα στην ασφάλεια και την πρόοδο και η δικαιοσύνη παντού να γίνει πραγματικότητα!

Με αυτές τις θέσεις,

Σας ζητώ,

να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις  εθνικές εκλογές που πλησιάζουν.

Σας καλώ,

να στηρίξετε την υποψηφιότητα ενός ανθρώπου, που θέλει να προσφέρει στον τόπο του, να διεκδικήσει και να υπερασπιστεί τα δίκαιά του.

Σας προτρέπω,

να αξιοποιήσετε την τεράστια δύναμη που έχετε. Να Ψηφίσετε!

Να πάτε στην κάλπη και να ψηφίσετε την δύναμη που πιστεύετε ότι θα καταφέρει να επιστρέψει η ελπίδα,

Μην αφήσετε την οργή να σας αποδυναμώσει.

Μην επιτρέψετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς ΧΩΡΙΣ εσάς.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…”.

Exit mobile version