“Ο ΚΑΥΓΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ”

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΪΛΑ ΓΙΑ Τα Μ.Μ.Ε. & τους Περιφ . Συμβούλους Κυκλάδων

 

 

 

Ο πρώην Νομάρχης κ. Δημήτρης Μπάιλας.

“Επειδή από την Περιφέρεια υπάρχει εκκωφαντική σιωπή για τις ανησυχίες του Συλλόγου των υπαλλήλων, με την επιστολή αυτή ζητώ από τους Έπαρχους και τους λοιπούς Περιφ. Συμβούλους των Κυκλάδων να απαιτήσουν, όπως δικαιούνται, ενημέρωση από τον    Κο Περιφερειάρχη και τον τοπικό Αντιπεριφερειάρχη για την πιθανή τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας, και να πάρουν θέση στο θέμα. Συγκεκριμένα να ζητήσουν να μάθουν:

 

 

  -Εάν οι επικεφαλής της Περιφέρειας μετά  την …… << Ολοκλήρωση των θεσμικών αλλαγών>> σκοπεύουν να υποβαθμίσουν την Δ/νση ΄Έργων των Κυκλάδων σε Τμήμα Εκτέλεσης ΄Έργων., ώστε όλα τα έργα να δημοπρατούνται και να παρακολουθούνται από τη Ρόδο;  

-Μήπως για να χρυσώσουν το χάπι στους Συμβούλους των Κυκλάδων, μιας και η Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Ρόδου  είναι υποστελεχομένη, θα την υποβιβάσουν σε τμήμα  και θα κρατήσουν ως μόνη Δ/νση Προγραμματισμού αυτή της Σύρου για να φανεί ότι παίρνουν μεν μία Δ/νση , αυτή των ΄Εργων   και φέρνουν μία, αυτή του Προγραμματισμού.;!

-Μήπως μετά την κατάργηση της Δ/νσης ‘Έργων Κυκλάδων ακολουθήσει και η μεταφορά της Γενικής Δνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Έργων, και Περιβάλλοντος στην Ρόδο.;!

 

  -Είναι τυχαίο που , ενώ οι μελέτες του Έργου με τις οδοποιίες των Κυκλάδων ήταν έτοιμες από τον Δεκέμβριο του 2020  περνούν με τυμπανοκρουσίες την 8/3/2021 για έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή;, ή αυτό γίνεται για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των Π.Σ. των Κυκλάδων, ώστε να περάσουν πιο εύκολα όσα σχεδιάζονται;!

-Τελικά έχει σταλεί έγγραφο  με το οποίο  ερωτάται το Υπουργείο Εσωτερικών για την κανονικότητα των  αλλαγών  που σχεδιάζονται στον Οργανισμό της Περιφέρειας;

 

 

  Συμπατριώτες Περιφερειακοί  Σύμβουλοι. Δεν πρέπει σε ότι αφορά την δημοπράτηση, εκτέλεση, και παρακολούθηση των έργων ο Νομός μας να μετατραπεί σε Επαρχείο της Δωδεκανήσου. Εκτός από την αδιαφορία για την Πατρίδα που  τιμωρείται από το Νόμο, υπάρχει και η αδιαφορία για τον τόπο μας, για τις Κυκλάδες μας, που καταγράφεται από την ιστορία του Νομού και τιμωρείται από το λαό.!!

Υ.Γ. Μη ξεχνάτε αυτό που είπε

Ο μοναδικός Ντίνος Ηλιόπουλος στην ταινία ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ότι,…….  <Ο καυγάς  είναι για το πάπλωμα>.

Δημήτρης Μπάιλας

π. Νομάρχης Κυκλάδων”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *